BenQ GL2450HT, monitor 24 inci

BenQ GL2450HT e un model care se laudă cu un ecran de 24 inci și o rezoluție 1920×1080 pixeli (adică Full HD). Față de alte modele de 24 inci acesta se laudă cu boxe integrate și cu unghiuri de vizibilitate foarte bune de 170/160 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu multiple porturi cum ar fi HDMI, VGA și DVI. Iar, dacă vrei să-l montezi pe un perete atunci acest lucru e posibil mulțumită Vesa 100×100. Cu montarea sa pe un perete o să eliberați mai mult spațiu pe birou și eventual în cameră.

Perifericul
Perifericul

Modelul acesta e foarte bun pentru sarcini multimedia deoarece e mare (la diagonală mă refer) și are unghiuri de vizibilitate foarte bune de 170/160 grade. Chiar dacă-i așa de mare trebuie spus că are un consum de curent mic de 23W (are un mod de funcționare Eco care poate face o economie de curent de 39%).
Boxele integrate sunt unele decente de 2X2W, dar dacă vreți să vă uitați la filme atunci poate ar fi bine să vă orientați și înspre un sistem audio dedicat.
Poate fi reglat în diferite moduri și de aceea nu o să aveți probleme în a-l utiliza în scopuri profesionale.
Are integrată tehnologia Senseye care ajută la obținerea unor culori naturale. Această tehnologie presupune că există 6 moduri de calibrare, iar dvs alegeți ce vă convine.

Avantajele modelului acesta ar fi că că poate fi reglat (pe înălțime și rotit precum monitoarele Dell), are un preț nu prea mare și că are o fiabilitate crescută (garanția e una care poate fi mărită la maxim 4 ani).
Din păcate nu e un model cu panel IPS, dar tot are unghiuri de vizualizare ok.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii și că poate fi utilizat cu succes acasă, dar și la birou.
Evident că produsele Benq sunt unele de excepție, iar acesta nu face excepție de la regulă.
Utilizarea sa e una simplă și din această cauză oricine poate să-l utilizeze fără probleme.

Te-ar mai putea interesa