Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ GL2450HM

Un monitor al anului 2012 e acest monitor LED BenQ GL2450HM și vine cu facilități cum ar fi ecranul de 24 inci cu tehnologie LED, suportul Full HD, boxe integrate, HDMI și multe altele. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. La acești bani nu prea găsești un monitor de 24 icni de calitate alternativă la acesta. E un monitor foarte bun pentru sarcinile de zi cu zi, dar nu o să aveți probleme nici la folosirea sa în jocuri.

Poze

Din punct de vedere al designului e foarte asemănător cu restul monitoarelor de la acest producător. Se poate vedea că acest GL2450HM e negru, iar porturile sunt poziționate în spate. Ecranul e unul mare și dacă o să vă ocupe prea mult loc per birou atunci trebuie știut că se poate monta pe perete. 😉

Din faţă

Din lateral

Specificaţii tehnice

GL2450HM vine cu un ecran de 24 inci care are rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și datorită tipului de răspuns mic o să aveți parte de imagini fără laguri. Are difuzoare integrate și acest lucru e bun deoarece nu toată lumea are difuzoare dedicate… dacă pot spune așa. Consumă undeva la 40 W și acest consum mic se datorează în principal faptului că are leduri.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția sa normală e de 3 ani și poare fi mărită până la maxim 5; prețul e unul corect; vine cu porturi digitale și unul de tip analog – VGA; greutatea sa e una mică de circa 4 kilograme și în acest fel nu o să aveți probleme în a-l pune pe perete; vine cu tehnologii care să vă facă viața mai ușoară și una dintre ele e Senseye 3; aspectul imaginii de 16 pe 9 și de aceea e idel pentru filme HD.
Contra: ar fi fost interesant dacă avea tuner TV deoarece era foarte bun pe post de TV din moment ce are un ecran așa de mare.

Concluzie

Dacă te interesează un periferic de genul monitor atunci îți recomand acest GL2450HM deoarece nu e delco scump, iar ecranul mare e ideal pentru filme, dar și pentru jocuri. Pentru a vă face o părere despre acest model vă recomand clipul de alături care e un preview la un model asemănător. Utilizarea și montarea sa nu e deloc complicată deoarece vine cu un manual de instrucțiuni foarte bine realizat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu