BenQ GL2450, monitor LED

Acest monitor LED BenQ GL2450 e unul de 24 de inci şi care vine cu tehnologie LED de iluminare. Acesta prezintă unele avantaje cum ar fi contrastul ridicat, folosirea unui număr mai mic de poluanţi dar şi culori mai vii. Dar şi consumul de energie e ceva mai mic şi poate să ajungă până la 40% (în modul Eco). Se poate observa că e destul de subţire dar nu se poate compara cu cele Super LED, deoarece acesta e un LCD LED. Dacă nu vă puteţi permite acest monitor, atunci trebuie să luaţi în considerare un G950A care e destul de ieftin şi arată la fel. Probabil cea mai importantă caracteristică a acestuia e tehnologie Senseye Human Vision sau 3. Pot spune că-și merită banii deoarece arată bine, imaginea e foarte clară, e bun chiar și pentru gaming și nu e foarte scump. GL2450 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Acest monitor numit BenQ GL2450 are display LCD cu iluminare LED cu o diagonală de 24 inci şi rezoluţie 1080p. Restul caracteristicilor sunt următoarelele: timp de răspuns de 5 ms, contrast tipic de 1000 la 1, contrast dinamic, 12 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp şi unghiuri bune de vizibilitate – 170/160 grade. Pe partea de standarde are TCO 5.0 şi Energy Star. Pe partea de conectori BenQ GL2450 are un port DVI şi port VGA. Deci se adresează atât celor care au desktopuri mai noi cât și celor care au desktopuri mai vechi. Puteți folosi cablul DVI doar dacă doriți să vizionați filme 1080p.

Senseye 3 vine cu 6 moduri: standard, movie, game, photo, sRGB şi Eco. Aceste moduri pot fi de folos atunci când vă folosiţi aplicaţii, vizionaţi un film, jucaţi jocuri, vizionaţi fotografii sau doriţi să economisiţi energie. Puterea maximă consumată a acestui model e de 34 W şi poate să difere în funcţie de modul selectat sau luminozitate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: securitate Kensington, destul de uşor şi de subţire, poate fi montat pe perete pentru economisire de spaţiu, contrast foarte mare şi are un aspect foarte plăcut.

Minusuri: putea fi mai accesibil sau să vină cu HDMI.

Concluzie

Un astfel de monitor LED BenQ GL2450 poate fi o alegere pentru cei care vor un model de dimensiuni mari și cu puține caracteristici speciale. Pot spune că seamănă destul de mult cu cel din clipul de mai jos, motiv pentru care și acela ar putea fi o alternativă bună:

Te-ar mai putea interesa