BenQ GL2250M, monitor LED

Dacă ești în căutare la o alternativă pentru G950A și G951A atunci monitorul LED BenQ GL2250M ar fi o alternativă bună și la fel de accesibilă ca preț. Și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar garanția fiind de 3 ani se poate spune că are și o fiabilitate excelentă. Din fericire această garanție poate fi mărită la 5 ani contra unei sume de 79 lei și asta înseamnă o siguranță suplimentară.

Poze

Modelul GL2250M arată ca și în pozele de alături, dar ar trebui știut că în poze e un model de 26-27 de inci și de aceea pare puțin mai mare. Culoarea monitorului e neagră și despre design se poate spune că e unul caracteristic Benq, adică simplu și elegant în același timp.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Față de alte monitoare, BenQ GL2250M are un ecran de 21,5-22 inci cu tehnologie led ceea ce înseamnă că are un consum mic de circa 24W. Având boxe integrate o să aveți mai mult spațiu liber pe birou deoarece u o să mai aveți nevoie de boxe. Rezoluți e una optimă vizionării filmelor Blu-ray și o să le puteți viziona fără vreo pierdere de detalii. Această rezoluție vine la pachet cu un timp de răspuns foarte bun de 5 milisecunde care e bun la jocuri, însă 2ms erau ideale.

Păreri pro şi contra

Arată binișor, rezoluția e 1080p, consumul de curent nu e deloc mare, având boxe integrate puteți să renunțați la boxele care le aveți (dacă nu sunt un sistem 2.1 ori 5.1 foarte fidel), luminozitatea și contrastul sunt bune, și deține certificare TCO. Din păcate nu are port HDMI și acesta ar fi singurul minus, dar are un alt port digital – DVI-ul. Nici nu poate fi montat pe perete, însă cam așa e cu toate monitoarele de dimensiuni reduse.

Concluzie

Dacă vrei un monitor de dimensiuni potrivite atunci BenQ GL2250M ar fi o alegere bună deoarece neavând o diagonală exagerat de mare nu o să-ți creeze disconfort. Alături e un preview la un monitor similar și vă invit să-l urmăriți pentu a vă face o impresie despre monitoarele BenQ, în general. Dacă o să doriți să-l folosiți pentru gaming atunci acest lucru va fi posibil însă e mai mult un monitor office foarte bun pentru vizionat filme HD și Full HD.

Te-ar mai putea interesa