BenQ GL2250HM, monitor 21.5 inci

Monitorul LED BenQ GL2250HM e unul de 21,5 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli, rezoluție mai mult decât suficientă pentru cineva care vrea să vadă un film Blu-ray la calitate excelentă. Dacă nu aveți boxe atunci cu acest model nu aveți nevoie de așa ceva pentru că are două integrate.
Deci, e un model bun pentru sarcini office, dar și multimedia.

Dacă aveți întrebări cu referire la preț atunci trebuie știut că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o fiabilitate excelentă și porturi digitale. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum se prezintă aparatul de față.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu un ecran generos de 21,5 inci, cu rezoluție Full HD, porturi DVI și HDMI… pe lângă cel VGA. Datorită timpului de răspuns de 5 milisecunde poate fi utilizat și la jocuri, da nu cred că poate fi considerat monitor de jocuri.
Pe partea soft vine cu câteva caracteristici de ultimă gnerație de la Benq cum ar fi Senseye 3. Această caracteristică o să te ajute cu niște culori bune fără ca tu să trebuiască să intri prea mult în meniurile monitorului. Deci, monitorul optimizează automat setările legate de culoare. Însă trebuie să selectați o opțiune din meniul OSD. Deci, trebuie să alegeți între modul Standard, Joc, Film etc.
Legat de difuzoare pot spune că sunt bune (având 1W fiecare), dar nu se pot compara cu un sistem 2.1.

Acest monitor office-multimedia e unul cu un preț redus, multe facilități utile și perfomanțe vizuale ok. Nu se prezintă deloc rău pe partea de design deoarece arată foarte bine, iar în partea stângă are logo-uri cu principalele caracteristici.

Concluzia mea referitoare la acest model e că un periferic foarte bun pentru cineva cu pretenții scăzute, dar care vrea să se bucure de un film la calitate maximă. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente, iar asta o să contribuie la lipsa albiturii când de uiți de sus ori de jos.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model vă recomand preview-ul de alături care e excelent, chiar dacă e realizat într-o limbă asiatică.

Te-ar mai putea interesa