BenQ GL2250

Un monitor cu adevărat bun e acest monitor LED Benq GL2250 și se recomandă prin tehnologia led cu care vine, timpul de răspuns bun și faptul că vine atât cu porturi digitale cât și de tip analog. Nu costă mult, având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pentru acești bani primiți un monitor foarte fiabil și bun, asta văzându-se în garanția de maxim 5 ani care o poate avea aparatul.

Poze

Se poate observa că acest gadget arată bine și e subțire. E pe negru, iar despre design un se poate spune că e unicat din moment ce și alte monitoare de la BenQ arată similar. Un model care arată la fel e G2450 și este unul care vine cam la același preț doar că diagonala are o altă dimensiune și de aceea apare și diferența de preț.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

GL2250 de la Benq se remarcă printr-o diagonală de 21,5 inci ceea ce îl face un monitor mic, dar având rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli e ideal pentru vizionat filme HD și Full HD. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde și vă va ajuta la jocurile ceva mai pretențioase, însă dacă sunteți un jucător care se joacă jocuri cu cerințe foarte mari atunci ar fi de recomandat un monitor cu 2ms.

Păreri pro şi contra

Apreciez la modelul GL2250 că are un consum mic de curent de circa 24 W și asta se datorează în principal faptului că are leduri care consumă cu câteva zeci de procente mai puțin decât ecranele lcd. Claritatea imaginii e și ea foarte bună și pentru o claritate superioară a imaginii e de recomandat să conectați desktopul pe portul DVI. VGA-ul e mai mult pentru conectarea uni laptop ori a dispozitivelor care nu au DVI, ci doar D-Sub.
Singurul minus cred că ar fi diagonala care nu e mai mare, însă dacă era de o dimesiune superioară atunci și prețul era și el superior.

Concluzie

GL2250 e un monitor modern pentru sarcini de tip office și vine chiar și cu certificare TCO care arată că produsul a fost testat și îndeplinește anumite cerințe așa încât să nu vă expuneți ochii la ceva dăunător. Alături e un preview video al un model similar făcut tot de BenQ.

Te-ar mai putea interesa