Benq GL2023A, monitor office

Benq GL2023A e un nou monitor de tip office de la BenQ care se diferențiază de alte modele printr-un preț ok, rezoluție HD+, disponibilitatea unui port digital și un consum mic de curent. Eu l-aș recomanda celora care au o cameră mică ori persoanelor care fac tranziția de la CRT le LED. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un excelent monitor cu o garanție de nici mai mult și nici mai puțin de 3 ani.

Aspect

Se poate observa că aspectul nu e tocmai unic deoarece arată precum restul monitoarelor Benq. Un lucru bun la el e faptul că are o diagonală mare, adică de 19.5 inci, iar dacă vă ocupă prea mult pe birou atunci puteți să-l montați pe un suport.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Rezoluția nu e una Full HD, ci HD+ care vă va fi de folos foarte mult atunci când vedeți filme 720p sau 1080p. Claritatea imaginii e foarte bună datorită rezoluției mari, dar și a panoului LED. Acest panou nu doar oferă claritate, ci și un consum mic de curent.
Pe partea de soft are Senseye 3 care presupune că reglajele care țin de culoare sunt realizate automat fără ca dvs. să vă stresați prea mult.

Păreri pro şi contra

Prețul e unul mic, iar tehnologia e actuală, dar implementată încât să nu ridice prețul perifericului. Nu are tehnologii sau porturi de care nu ai nevoie, ci doar cele mai importante lucruri. Poate vă gândiți că e prea ieftin și că poate că are o hibă, dar nu e așa deoarece producătorul garantează aparatul la 3 ani, iar dacă dispuneți de un buget suplimentar atunci puteți să extindeți garanția la 5 ani maxim.
Ca minus ar fi faptul că rezoluția nu e Full HD și că nu are HDMI.

Concluzie

Acest monitor e unul office care poate fi utilizat cu succes pentru gaming și sarcini multimedia. Dar, să nu mă înțelegeți greșit deoarece e un monitor care e recomandat să fie utilizat în special pentru vizionat filme, navigat pe Internet și alte lucruri de genul acesta.

Lasă un comentariu