Benq GL2023A, monitor office

Benq GL2023A e un nou monitor de tip office de la BenQ care se diferențiază de alte modele printr-un preț ok, rezoluție HD+, disponibilitatea unui port digital și un consum mic de curent. Eu l-aș recomanda celora care au o cameră mică ori persoanelor care fac tranziția de la CRT le LED. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent monitor cu o garanție de nici mai mult și nici mai puțin de 3 ani.

Aspect

Se poate observa că aspectul nu e tocmai unic deoarece arată precum restul monitoarelor Benq. Un lucru bun la el e faptul că are o diagonală mare, adică de 19.5 inci, iar dacă vă ocupă prea mult pe birou atunci puteți să-l montați pe un suport.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Rezoluția nu e una Full HD, ci HD+ care vă va fi de folos foarte mult atunci când vedeți filme 720p sau 1080p. Claritatea imaginii e foarte bună datorită rezoluției mari, dar și a panoului LED. Acest panou nu doar oferă claritate, ci și un consum mic de curent.
Pe partea de soft are Senseye 3 care presupune că reglajele care țin de culoare sunt realizate automat fără ca dvs. să vă stresați prea mult.

Păreri pro şi contra

Prețul e unul mic, iar tehnologia e actuală, dar implementată încât să nu ridice prețul perifericului. Nu are tehnologii sau porturi de care nu ai nevoie, ci doar cele mai importante lucruri. Poate vă gândiți că e prea ieftin și că poate că are o hibă, dar nu e așa deoarece producătorul garantează aparatul la 3 ani, iar dacă dispuneți de un buget suplimentar atunci puteți să extindeți garanția la 5 ani maxim.
Ca minus ar fi faptul că rezoluția nu e Full HD și că nu are HDMI.

Concluzie

Acest monitor e unul office care poate fi utilizat cu succes pentru gaming și sarcini multimedia. Dar, să nu mă înțelegeți greșit deoarece e un monitor care e recomandat să fie utilizat în special pentru vizionat filme, navigat pe Internet și alte lucruri de genul acesta.

Te-ar mai putea interesa