Benq GH700

O cameră care a apărut acum nu demult e aparatul foto digital BenQ GH700 de 16MP şi e pe negru. Faţă de Benq GH600 nu vine cu mare lucru în plus doar că blitzul e mai bun, poate filma 1080p, iar bateria ţine mai mult, dar şi greutatea e ceva mai mare.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi e cu vreo 200 lei mai scump decât varianta 600 deoarece am putea să spunem că e o variantă premium a aceluia. Pentru mulţi faptul că filmează Full HD e mare lucru şi cred că vor achiziţiona acest aparat deoarece nu sunt multe modele care să filmeze 1080p şi să coste sub 1000 lei.

Poze

Seamănă destul de mult cu GH600, aş putea spune că e chiar identic cu el, dar sunt câteva mici amănunte care diferă (nu le poţi vedea decât din apropiere).

Expus
Din apropiere

Specificaţii tehnice

Benq GH700 e un aparat fotografic cu un senzor CMOS de 16 megapixeli. Foarte interesant la această cameră e că paote filme la 1080p, deci nu doar la 720p, iar filmele sunt salvate în format MOV. Rezultatul filmării poate fi admirat pe ecranul de 3 inci din dotare sau pe un PC.

Puteţi viziona pozele sau filmările pe un calculator folosind cardurile sau conexiunea USB. E de recomandat să vizionaţi rezultatul captării pe un calculator deoarece ecranul LCD al aparatului e cam mic.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, greutatea e de undeva la 370 grame, preţul e sun 1000 RON, poate filma FullHD, iar filmările se salvează ca MOV. Un alt plus ar fi accesoriile incluse în pachet. (Dacă e să vorbim de fiabilitate atunci trebuie să constatăm că stă foarte bine. Garanţia e de doi ani, iar dacă vreţi mai mult se poate extinde cu maxim 2 ani contra unei sume de undeva la 100 lei).
Contra: nimic, din păcate nu are port HDMI.

Concluzie

Benq GH700 e un aparat care poate fi folosit cu succes pe post de cameră video, iar dacă o să vreţi vreodată să filmaţi de la distanţă atunci zoom-ul optic de 21x o să vă fie de mare folos. Benq e o companie foarte veche cu produse foarte bune care vin la preţuri fără concurenţă şi de aceea multă lume alege BenQ.

Jos e un clip în care e prezentat modelul gh700. Din păcate e într-o limbă asiatică, dar sper să rămâneţi cu ceva.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Benq GH700”

  1. o mica chestie, fi mai atent la scris cand postezi ca mananci o groaza de litere si e naspa 😉 cu placere pt sfat!

Comentariile sunt închise.