Benq GC2870H, monitor cu tehnologie pentru protejarea ochilor

Monitorul VA Benq GC2870H poate fi folosit de oricine pentru că e performant și dotările sunt numeroase. Mulți dintre voi îl doriți pentru un desktop multimedia, dar poate fi folosit și dacă îl vreți pentru jocuri sau doar aplicații. Specificațiile tehnice sunt foarte bune chiar și pentru anii ce vor urma, însă din când în când se introduc diverse tehnologii de imagine. De exemplu, Flicker-Free reduce din pâlpâirea imaginii, astfel că ochii voștri nu vor obosi chiar și după multe ore de lucru sau de jocuri. Mai există și la unele monitoare și filtru pentru lumină albastră, dar acela nu e atât de important ca Flicker-Free (alte branduri au schimbat denumirea ei – Flicker Safe).

Poate fi folosit chiar și cu o consolă PS4 dacă nu aveți un televizor sau monitor mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Caracteristicile de imagine sunt satisfăcătoare în acest buget și pentru anul 2017. Nu cred că aveți nevoie de un ecran mai mare că doar e cât un televizor de 71 cm. Panoul VA oferă multe avantaje dacă e să-l comparăm cu cel clasic și e mai bun pentru gaming decât restul (contrast bun). Bineînțeles, nu e vorba de cel mai performant monitor de pe piață, dar are un raport dotări/preț foarte bun.

Tehnologiile oferite sunt următoarele: filtru Low blue light și Flicker-Free. Ambele sunt foarte importante când stați multe ore în fața sa.

Păreri pro și contra

Arată super pe orice birou și stativul pentru masă are o formă interesantă pentru a nu pierde spațiu pe birou (se vede și în poză). Apreciez că vine cu cabluri video și audio/video. E vorba de un model fiabil de la un brand experimentat, de aceea și garanția e așa de generoasă – 3 ani. Nu sunt multe monitoare care au un pachet atât de generos, dar și așa acele cabluri sunt accesibile.

Spre deosebire de un televizor în același buget, Benq GC2870H oferă o imagine mult mai clară și puteți petrece multe ore în fața sa fără să vă obosească ochii. În prezentarea de jos puteți urmări despachetarea și instalarea sa pe biroul unui gamer.

Lasă un comentariu