BenQ G922HDAL

Acest monitor LED BenQ G922HDAL care are circa 18.5 inch de tip Wide e cel mai ieftin monitor LED din oferta magazinelor online și ar putea fi considerat o alternativă la G2222HDL și G2250. Costă puţin având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și unul dintre motivele pentru care l-ai achiziționa ar fi prețul.

Poze

Acasă
Cam cum arată

Specificaţii tehnice

Acest monitor BenQ G922HDAL oferă un contrast dinamic de 5 milioane la 1 care nu poate fi oferit de un LCD normal. Designul monitorului este destul de impresionant fiind glossy, dar piciorul este mat.

G922HDAL de la Benq consumă 17W, deci cu 40 procente mai puţină energie decât un ecran normal şi are o mulţime de caracteristici cum ar fi: aspect de 16:9, timp de răspuns de 5 milisecunde, luminozitate de 250 candele pe metru pătrat, afişaj de 16 milioane de culori, semnal pe VGA şi DVI.

Alternative

În cazul în care credeţi că diagonala lui G922HDAL este cam mică (pentru mine nu e) atunci cred că ar trebui să vă uitaţi pe câteva monitoare alternative.

Preţ

Preţul monitorului este undeva sub 400 de lei. Poate va fi şi mai ieftin dacă va apărea ca resigilat.

Părei pro şi contra

Minusuri (pentru unii) e diagonala de 18,5 inci, faptul că nu e Full HD, ci doar HD. Plusurile sunt faptul că este un monitor de firmă, LED, este ieftin şi arată bine. Deci, dacă este să punem în balanţă minusurile cu plusurile atunci vedeţi că sunt multe calităţi pozitive.

Concluzii

Dacă vrei să-ţi cumperi monitorul LCD LED BenQ G922HDAL de ultimă generaţie şi ieftin atunci ar trebui să alegi acest monitor de 18.5 inci. Există şi mai ieftine (cu vreo câteva zeci de lei), dar acesta e OK.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „BenQ G922HDAL”

  1. Benq G922HDAL este cel ma ieftin led si l-am luat acum o saptamana de sarbatori. Designul e mai sarac dar filmele se vad foarte bine in comparatie cu un LG LCD.

  2. Mie nu mi se pare ca designul ar fi sarac ci din contra pare foarte subtire si rigid. Inainte de acesta am avut un CRT AOC si acesta e mult mai bun desi am vreut sa-mi iau un LED tot de la AOC care e brandul meu de suflet cand vine vorba de monitoare.

  3. @Viorel: în opinia mea G922HDAL arată destul de bine și despre design mulți spun că este unul modern.
    @Marian: și cei de la AOC au monitoare bune, dar nu prea găsești acest brand și în oferta magazinelor românești.

  4. Arata foarte bine si tocmai de aceea l-am achizitionat n urma cu jumatate de an de la un oarecare magazin online caruia nu vreau sa-i fac reclama dar care are foarte bune servicii in opinia mea.

Comentariile sunt închise.