BenQ G2450HM

Un monitor mare de 24 inci e monitorul LED BenQ G2450HM și ca aspect e foarte asemănător cu GL2250M. Nu costă prea mult chiar dacă are undeva la 24 țoli și vine cu multiple facilități cum ar fi montarea pe perete, portul HDMI și rezoluția Full HD. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă e să luăm în calcul și garanția de 3 ani atunci se vede că e un monitor office-multimedia foarte bun și accesibil.

Poze

G2450HM nu e tocmai un monitor care se poate spune că impresionează prin design, dar nu arată rău pe negru. Din imaginea a doua se poate vedea că e destul de subțire și dacă o să vă pară că ocupă prea mult spațiu pe masa ori biroul unde o să-l amplasați atunci se poate monta pe perete prin intermediul VESA.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

BenQ G2450HM este un monitor modern cu tehnologie LCD și chiar dacă are un ecran mare, consumul de curent nu e mare fiind de doar 55W. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde, iar cel GTG e de 2 ceea ce l-ar face destul de bun și în jocuri. Având caracteristica Senseye înseamnă că o să-l puteți folosi fără bătăi de cap legate de setări deoarece această caracteristică e una care reglează automat setări de imagine cum ar fi luminozitatea și altele.

Păreri pro şi contra

E nou și o dovadă pentru acest lucru ar fi Senseye 3 care vine doar pe monitoarele noi. Filmele la înaltă definiție vor fi urmărite la calitate maximă și chiar cu sunet deoarece are două boxe de 2W fiecare. Singurul minus ar fi faptul că e lcd și nu led și asta înseamnă că ar fi putut avea un consum de curent ceva mai mic.

Concluzie

Nu se poate spune despre G2450HM că e un monitor ideal pentru gaming, dar ar fi bun la jocuri deoarece are un timp de răspundere de 2 ms gri la gri și rezoluție Full HD optimă jocurilor la „rezoluție maximă”. Faptul că are porturi digitale, printre care se numără și HDMI-ul, e un alt avantaj care vă va ajuta să obțineți o imagine mai clară alături de un sunet bun transmise pe același „cablu”. Alături e despachetarea unui model similar și sper să vă faceți o impresie despre acest model din preview.

Te-ar mai putea interesa