BenQ G2450

Dacă vrei un monitor LCD mare care să poată fi folosit pentru vizionarea filmelor Blu-ray atunci îți recomand un monitor LCD BenQ G2450 deoarece are ecra de 24 inci, rezoluție optimă filmelor 1080p și nici nu costă mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și o garanție standard de trei ani putem spune că e foarte bune raportul dintre calitate și preț. Foarte interesant la acest monitor e că vine cu VESA, adică poate fi montat pe perete și asta e util deoarece fiind mare ar ocupa cam mult loc pe birou.

Poze

Alături sunt două poze ale uni model similar și le-am pus pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată modelul de față. Din prima imagine se poate vedea cum arată din față, iar a doua imagine se vede cum arată din profil. Nu am pus poze cu porturile, dar trebuie știut că vine cu DVI și VGA așa încât să meargă pe orice calculator.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

BenQ G2450 se laudă cu un timp de răspuns de 5 milisecunde și asta va face ca filmele și jocurile să fie afișate fără pierderi de detalii ori laguri caracteristice monitoarelor vechi. Are cele mai noi certificări printre care se numără TCO 5, iar consumul de curent nu e chiar așa de mic deoarece are o diagonală destul de mare de 24 inci. Astfel, consumul de curent e de 46W ceea ce nu e prea mult.

Păreri pro şi contra

Arată bine, însă designul nu poate fi numit unicat, iar faptul că are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli vă va fi de folos dacă o să folosiți monitorul G2450 pentru vizionarea filmelor Blu-ray sau dacă o să vă jucați jocuri la rezoluție FullHD.
Nu are tehnologie led și asta e un lucru despre care nu pot spune că mă dezamăgește deoarece claritatea imaginii e la fel de bună ca la ecranele led.

Concluzie

Acest BenQ G2450 arată bine și alături găsiți o despachetare la un model foarte similar care e destul de capabil. Per ansamblu, G2450 e un monitor bun pentru sarcini de tip office, deoarece dacă vreți ceva special pentru jocuri atunci ar trebui să vă îndreptați spre un monitor de vreo 1000 lei.

Te-ar mai putea interesa