Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ G2420HDB/E

Acest monitor LCD BenQ G2420HDB/E e un model de 24 inci, cu tehnologie Senseye, timp de răspuns bun, contrast mare şi cu rezoluţie 1080p. Deci poate fi o soluţie ieftină pentru pasinaţii de filme/jocuri deoarece G2420HDB/E oferă o imagine Full HD clară şi vine şi cu mufă jack 3.5 mm la care puteţi conecta căştile. O alternativă LED de 23 şi pe care o recomand e G2320HDBL. Design-ul său nu e cu mult mai diferit de predecesoarele sale dar nici nu cred că trebuia să sufere modificări. Cu ajutorul tehnologiei Senseye puteţi seta ce mod doriţi astfel încât să obţineţi o imagine potrivită în funcţie de ce faceţi (vizionaţi un film, jucaţi un joc, îl folosiţi pe timpul zilei/nopţii sau pur şi simplu doriţi să vizionaţi nişte poze). Însă dacă doriţi un model nou şi mare, GL2750HM e soluţia. Acest G2420HDB are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa se prezintă din faţă

Din spate cu porturile aferente

Specificaţii tehnice

Display-ul său unul unul LCD şi are o diagonală generoasă de 24 de inci. Astfel vă puteţi bucura de imagini mari şi detaliate, spun asta pentru că are o rezoluţie de 1920 cu 1080 pixeli. Claritatea imaginilor e asigurată de contrastul dinamic de 40.000 la 1 şi luminozitatea de 300 cd/mp. Spre deosebire de LCD-urile clasice, acesta aduce multe caracteristici foarte bune: raport imagine 16 pe 9, rată de refresh bun, unghiuri mai mari de vizibilitate şi timp de răspuns de 5 ms. Deci nu veţi avea probleme în jocuri sau filme.

Pentru a vă bucura de calitatea imaginii, vă recomand să folosiţi intrarea DVI şi anume să vă cumpăraţi un cablu corespunzător deoarece în pachet e doar cel VGA (sau D-Sub). Monitorul BenQ G2420HDB/E poate fi instalat pe orice perete datorită montării VESA de tipul 100 cu 100 cm. Se poate economisi chiar şi spaţiu pe birou, dar şi aşa nu ocupă mult loc deoarece e subţire. Pe partea de conectivitatea are DVI, VGA şi intrare jack 3.5 mm. Poate fi mutat cu uşurinţă de o singură persoană (sub 5 kilograme fără suport) iar consumul său e destul de mic – 49W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi montat pe un perete, are un design modern, consum redus de energie, o intrare audio la îndemână, un contrast mare şi un preţ foarte bun.

Minusuri: nu are portul HDMI pentru a fi conectat la un media player sau consolă.

Concluzie

Monitorul LCD BenQ G2420HDB/E e un model foarte reuşit în special datorită dotărilor sale, preţului accesibil şi a calităţii sale. Jos am pus despachetarea sa:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu