BenQ G2320HDBL

Monitorul LED BenQ G2320HDBL e unul apărut anul trecut şi se remarcă prin mai multe capabilităţi cu mar fi rezoluţia Full HD, ecranul LED de 23 inci şi timpul de răspuns mic. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » poate fi considerat ca fiind un monitor ieftin şi care va fi accesibil oricui vrea un monitor excepţional. Fiind nou, normal că vine cu tehnologia Senseye care e caracteristică BenQ şi presupune că setările de imagine sunt realizate de monitor, iar tu ca utilizator nu trebuie să faci mare lucru. Garanţia fiind de 3 ani şi putând fi mărită la 5, nu se poate comenta referitor la fiabilitatea produsului. Ca ceva deosebit, în această perioadă unele magazine oferă drept cadou un kit de curăţare a monitorului în valoare de 49 lei şi zic că e ceva…

Poze

Din aceste două imagini cu BenQ G 2320 HDBL se poate vedea că arată bine precum alte modele de la BenQ, iar designul nu e tocmai unic deoarece mai sunt şi alte modele care arată aşa. Nu am pus o poză cu lateralul, dar e destul de subţire neputându-se compara cu un CRT.

Aşa se prezintă din faţă
Din spate cu porturile aferente

Specificaţii tehnice

BenQ G2320HDBL are un ecran de 23 ţoli cu rezoluţie Full HD ceea ce înseamnă că filmele Blu-ray se vor vedea perfect, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde e oarecum ideal. Pentru jocuri e bun un timp de 2, dar acele monitoare costă undeva la 1000 de roni. Nu vine cu mare lucru în materie de facilităţi, dar faptul că poate fi montat pe perete nu trebuie neglijat.

Păreri pro şi contra

Pro: G2320HDBL arată bine ca toate monitoarele BenQ; preţul e pe măsura specificaţiilor sale; consumă puţin curent şi asta e în principal datorită faptului că are ecran LED care cosumă pe jumătate cât unul LCD; vine atât cu porturi digitale, cât şi de tip analog sau mai spus digital fiind doar unul DVI, iar cel analog e VGA-ul (faptul că are două tipuri de porturi înseamnă că puteţi conecta atât plăci video vechi, cât şi noi).
Contra: nu am ce comenta pe post de minus, poate doar faptul că nu poate fi folosit pe post de TV deoarece nu are boxe şi tuner TV, dar vă puteţi uita la TV de pe ‘net.

Concluzie

BenQ G2320HDBL este un monitor de tip LED care are mute certificări, iar montarea sa nu e prea complicată dim moment ce are o greutate mică de sub 4 kilograme şi numărul de conexiuni e mic. Din preview-ul de mai jos se poate observa că butoanele lui G2320HDBL sunt amplasate intuitiv.

Te-ar mai putea interesa