Benq G2225HD

Monitorul LCD BenQ G2225HD are 21.5 inci, e wide şi dacă vreţi să îl conectaţi la o placă video nouă atunci acest lucru va fi posibil deoarece are DVI. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mic şi datorită faptului că nu vine cu tehnologie LED, dar asta nu înseamnă că imaginea nu e la fel de clară ca la led, ci doar că are un consum puţin mai mare de curent. Chiar şi aşa, consumă doar 30W şi deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde, poate fi considerat un monitor bun la jocuri, dar nu ideal pentru acestea. Deoarece e CCFL eu spun că e superior celor LED din anumite puncte de vedere.

Poze

Din faţă
Lăsat

Specificaţii tehnice

BenQ G2225HD arată foarte bine (ca G2222HDL) şi având o diagonală de 54,61 centimetri (cu aproximaţie) înseamnă că e un monitor de dimensiuni medii care o să fie bun pentru vizionarea filmelor HD cât şi Full HD. Filmele Blu-ray se vor vedea ca o lacrimă datorită rezoluţiei generoase şi a timpului de răspundere de 5ms care e foarte bun în opinia mea. Ca restul monitoarelor BenQ, şi acesta are Senseye – o funcţie care reglează automat setările monitorului aşa încât utilizatorul final să nu facă nimic decât să se bucure de imaginea de cea mai bună calitate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; preţul lui G2225HD nu e mare; unghiurile de de vizibilitate sunt destul de bune; poate afişa fără pierderi de detalii filmele de tip Blu ray; fiabilitatea e extrem de bună deoarece are o garanţie de 3 ani care poate fi mărită la maxim 5 ani contra unei sume care nu e mare – 79 lei.
Contra: nu are tehnologie LED, ceea e presupune că are un consum de curent puţin mai mare.

Concluzie

Modelul G2225HD, cunoscut ca G 2225 HD, arată foarte bine şi va fi destul de bun pentru orice tip de sarcini, iar din preview-ul de alături o să vă faceţi o părere despre cum arată. Butoanele cu care vine sunt vizibile, iar meniurile uşor de navigat, iar Sensey va face ca dumneavoastră să nu vă bateţi prea mult capul cu setările, ci să vă bucuraţi de cele mai clare imagini posibile.

P.S.: G2225HD vine chiar şi cu lock de tip Kensington ceea ce o facilitate utilă pentru magazine deoarece aşa cei care au apucături dubioase (sunt cleptomani) nu vor pleca cu marca acasă fără a plăti.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Benq G2225HD”

  1. E un monitor foarte bun chiar daca nu e led. Fata de unul de care ziceam anterioar acesta are un cosnum cu vreo 10W mai mult dar nu cred ca-i prea mult. La jocuri se descurca bine deoarece eu nu am parte de lag-uri in CoD sau alte jocuri FPS si stim cu totii ca astfel de jocuri sunt mai rapide decat strategiile cand vine vorba despre afisarea imaginii si cerinte.
    Din cate am observat pe site-ul producatorului nu se poate spune ca e un monitor nou dar daca o sa va uitati la clipuri pe net atunci o sa vedeti ca arata foarte bien avand un design modern ca majoritatea produselor celor de la Benq.

Comentariile sunt închise.