BenQ EW2775ZH, monitor cu tehnologie Flicker Free

Monitorul LED BenQ EW2775ZH e unul care vine cu multe tehnologii: panou AMVA+ (unghiuri de vizibilitate largi, contrast și culori generoase), Flicker-Free (elimină tremurul), Low Blue Light Plus (reduce lumina albastră), Eye Care, afișaj 8-bit (mai multe culori), opțiunea Brightness Intelligence (la apăsarea unui buton se ajustează imaginea în funcție de lumina din jur). Ultima tehnologie e un senzor care nu funcționează automat ci doar prin apăsarea butonului corespunzător, totuși putea fi o tehnologie care nu necesita nici intervenție.

Acesta poate fi folosit și pentru gaming deoarece are caracteristici tehnice foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia ecranului e una avansată – AMVA+, iar aceasta e una care concurează cu IPS-ul. Însă, VA-ul oferă culori mai plăcute, dar depinde de ce sunteți interesați. Timpul de răspuns de 4 ms e bun pentru jocuri dar cel ideal e de 1 ms. Bineînțeles, e vorba de un monitor de tip office de 27 de inci la un preț atractiv.

Difuzoarele incorporate sunt bune dacă nu aveți boxe și vreți să ascultați la radio ori să vizionați un film fără a deranja, adică alegeți un volum mai mic. Spre deosebire de alte monitoare, pachetul acestui monitor include și un cablu HDMI. Nu văd de ce ați folosi un cablu VGA care ar limita calitatea imaginii. Porturile acestui monitor sunt numeroase și diversificate: două HDMI-uri, un VGA, căști, Kensington Lock. Are un consum foarte mic pentru dimensiunile sale – 42 W, că doar e conceput pentru uz home office.

Păreri pro și contra

Prețul mi se pare foarte bun pentru ce oferă și concurența nu prea există. Sunt multe monitoare de 27 de inci în acest buget, dar nu toate oferă acelea caracteristici speciale de mai sus.

BenQ EW2775ZH arată foarte bine cu acel stand și dacă nu ați reușit să vă faceți o idee despre ele pentru că poza de sus e prea mică, atunci alegeți vă recomand clipul de la final. Oricum, e mult peste monitoarele din generațiile precedente și nu trebuiesc neglijate tehnologiile care vă protejează ochii dacă munciți câteva ore pe zi în fața monitorului.

Te-ar mai putea interesa