BenQ E1465

Aparatul foto digital BenQ E1465 e pentru cei care merg în vacanţă şi vor să arate şi altora ce au văzut. E oarecum similar lui BenQ P1410 deoarece are funcţii similare, iar preţul e şi el foarte bun oarecum (nu e cu mult mai mare dar tot este o alternativă mai scumpă). Eu recomand o astfel de cameră deoarece are un senzor cu mulţi megapixeli, poate filma 720p şi are suport pentru carduri SD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi având în vedere că filmează HD e foarte ieftin și din punctul meu de vedere e cel mai mic preț pentru 14MP.

Poze

Câteva poze cu modelul fără 5, adică 1460 care e oarecum similar.

Pachetul
Obiectiv

Specificaţii tehnice

BenQ E1465 e un aparat fotografic cu un senzor CCD de 14 megapixeli care salvează pozele în format jpeg. Are zoom optic şi digital de 4x fiecare şi trebuie să ştiţi că poate filma HD, adică la rezoluţia de 1280 pe 720 pixeli, deci putem spune că stă decent pe partea de optică. Ecranul aparatului e de 2,7 inci şi pe acesta puteţi vedea rezultatele fotografierii şi filmării. Dacă vi se pare prea mic ecranul atunci va trebui să conectați aparatul la un laptop prin USB. La un HDTV puteți să conectați camera doar prin cablu audio-video deoarece nu are port mini HDMI. (Deci pentru a fi conectat la un calculator se poate folosi portul USB şi ar trebui ca aparatul să fie văzut de majoritatea Windows-urilor sau de Mac-uri.)

Are memorie internă de 11 mega, dar şi suportă carduri SD sau SDHC. Deci, nu vă puteți plânge că nu aveți multă memorie ori că s-a umplut prea repede.
Bateria e de 700 mAh şi bănuiesc că ţine destul de mult, însă trebuie să țineți cont că este un aparat ieftin și nu puteți avea cine știe ce prețenții de la el.
În rest aş mai putea spune că are şi o greutate de 100 de grame care e foarte mică în opinia mea.

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin, arată bine, e uşor de manevrat, filmează la înaltă definiţie. Are funcţia Color Accent prin care puteţi scoate în evidenţă în imaginile dumneavoastră o anumită culoare. De asemenea are şi o funcţie pentru pasionaţii de panorame. În videoclipul ce urmează e prezentată caracteristica Color Accent.

Contra: nu filmează Full HD, iar zoom-ul nu e chiar aşa de mare.

Concluzie

Nu e un model cu suport touch, dar e foarte lesne şi sunt sigur că foarte greu o să găsiţi un competitor pentru acesta când vine vorba de calitate şi „megapicşeli”.

Clipul de mai sus e de la modelul E1460 care seamănă cu aparatul BenQ E1465 din acest review în proporţie de 80%.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „BenQ E1465”

  1. Modelul e foarte ieftin dar lipsa suportului tactil la ecran mi se pare un mare impediment in achizitia lui.

  2. Pe unii îi deranjează suportul touch, iar aparatele cu touch costă undeva la 800 de lei și dacă avea touchscreen atunci costa mult mai mult.

Comentariile sunt închise.