BenQ C1450

Acest aparat foto digital BenQ C1450 de 14 megapixeli şi de culoare neagră este o cameră ieftină (ca BenQ E1465 și P1410), fiind prima cameră cu baterii de tip AA capabilă de filmare 720p şi HDR. Îmi place la ea că are baterii AA care sunt ieftine şi că vine cu un card SD cadou. Bateriile AA pot fi înlocuite cu acumulatori AA şi astfel nu mai trebuie cumpărate baterii, ci doar încărcaţi acumulatorii

Poze

Pachetul
Ecranul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Minusuri nu are din punctul meu de vedere. Iar plusurile ar fi faptul că are 14 megapixeli, poate folosi baterii AA, filmează HD (e foarte important acest lucru) şi preţul e mic (doar 239 lei). Un alt plus e că vine cu card de memorie cadou (SD de 4 giga care ar costa 25 de lei).

Alternative

O alternativă este Canon PowerShot A495 care are un pachet mai bogat datorită cadourilor, dar din păcate nu filmează HD.

Despre model

BenQ C1450 este o maşinărie absolut remarcabilă. În plus, faţă de preţul scăzut (fiind o cameră low cost), configuraţia de pe acest aparat o întrece pe cea a aparatelor mai scumpe deoarece fotografiază la 14 megapixeli.

Specificaţii tehnice

Are un senzor CCD de 14 megapixeli. Ecranul LCD este de 2,7 inci. Memoria internă e de 41 mega şi suportă carduri de tip SD şi SDHC. Filmează HD şi cu sunet, iar dacă memoria internă ori cardull nu e suficient atunci poate fi conectat la un hard extern. Poate fi conectat la PC prin USB şi la alte dispozitive prin ieşirile audio-video. Suportă baterii AA ;i cred c[ ar putea fi considert un mare plus.

Concluzie

Dacă vrei un aparat ieftin şi bun pentru pozele din vacanţă atunci acest aparat foto digital BenQ C1450 va fi unul pentru tine.

2 comentarii la „BenQ C1450”

  1. Deţii un astfel de aparat?
    ce acumulatori foloseşti? mai exact ce voltaj au?
    eu folosesc de 2400 mAh şi 1,2 V şi abia ţin 10 poze
    vreau să ştiu dacă iau alţii tot de 1,2 sau fac un efort să iau de 1,5
    Mulţumesc anticipat.

  2. Baterii AA, dar sunt cu 2 lei care ţin de 2 lei şi mai scumpe care ţin ceva mai mult. Mie îmi ţine cam jumătate de oră aparatul.

Lasă un comentariu