BenQ C1430

Acest aparat foto digital BenQ C1430 Black de 14 MP vine cu zoom optic 3x, înregistrare HD și modul Speedy Burst. Acest mod de fotografiere vă dă posibilitatea să capturați 6 cadre pe secundă (ideal pentru a fotografia un subiect aflat în mișcare), dar să nu credeți că acesta e singurul mod deoarece mai sunt și altele. Senzorul acestui mic aparat de fotografiat e unul CMOS de 14 megapixel de tip BSI (Back Side Illuminated). Dacă v-ar interesa un alt model atunci BenQ C1450 e un model ceva mai scump și performant. Pe acest gadget vom găsi chiar și tehnologia HDR care e numită și High Dynamic Range. Aceasta va îmbunătăți calitatea fotografiilor deoarece iluminarea va fi una  echilibrată și care nu depinde de setările făcute de dumneavoastră. Puteți realiza fotografii artistice datorită celor trei efecte foto foarte interesante: Lomo, Fisheye și Color Accent. Cu acest C1430 puteți să economisiți chiar și bani datorită capabilităților sale de a filma 720p, deci nu vă mai trebuie două gadgeturi pentru a fotografia și filma. O altă caracteristică a acestei camere foto e funcția Smart Scene, care detectează automat scene pentru a ajusta setările. Această funcție poate fi extrem de utilă pentru amatori în special că știe 12 scene diferite indiferent de condițiile de luminozitate sau nivelul culorilor. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Expusă

Specificații tehnice

Chiar dacă senzorul e de 14 MP acesta poate fi setat la o rezoluție mai mică pentru a nu umple memorie internă sau a cardului doar cu câteva fotografii. Fotografiile sunt salvate automat în format jpeg pe cardul de memorie (dacă aveți unul inserat în gadget). Pe partea de optică, C1430 are un zoom optic de 3x și unul digital de 5x. La capitolul de control al fotografiei are balans alb, sensibilitate auto (sau 100-1600), efecte foto, declanșare automată, presetări și fotografiere continuă. BenQ C1430 poate filma HD cu sunet wav în format mjpeg. Memoria internă e destul de mare pentru un aparat foto așa de ieftin -41 MB. Pentru extinderea acesteia se poate opta pentru un card SD. Folosește acumulatori de tip AA 1.5V care oferă o autonomie de circa 185 de cadre. În pachet veți găsi următoarele: două baterii, manual de instrucțiuni, curea de mână, CD cu software-ul necesar și cablu de date USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: compactă, ieftină, ușor de folosit, filmare HD, elegantă etc.

Minusuri: nu are card de memorie inclus.

Concluzie

Acest BenQ C1430 14 MP Black e ideală pentru cei care doresc ceva foarte ieftin și să scoate poze calitative. La un așa preț nu cred că veți găsi o alternativă mai bună în special că acesta filmează 720p. Așa arată BenQ C1430:

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „BenQ C1430”

  1. Am cumparat o astfel de camera dar am o problema: dupa ce descarc prin cablu pozele in pc si le vizualizez ies f.mari (pe tot ecranul).Daca vreau sa le trimit prim emaill nu pot sa trimit decat max. 2 poze odata si se ataseaza ffgreu. Care e cauza, ma puteti ajuta?Nu ma pricep si as dori un sfat daca se poate

  2. Pt Andrei: Trebuie sa setezi poze mai mici de 14M. Alege 5M de exemplu si vor iesi pozele mai mici.

Comentariile sunt închise.