Benq BL2411PT, monitor de 24 inci cu pivot

Benq BL2411PT e un monitor interesant deoarece oferă dotări special precum panou IPS și pivot. Astfel puteți roti sau înclina cum vreți ecranul și imaginea e clară indiferent cum l-ați privi. Aceste monitoare sunt alegeri bune pentru cei care lucrează mult la birou și vor să facă prezentări. Deasemenea, cei care editează ori proiectează diverse au nevoie de astfel de modele. Construcția e robustă ca la oricare model de tip business. Aceste monitoare nu oferă un design prea elegant dar e mai importantă calitatea imaginii. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Nu are cu mult mai diferit față de seriile precedente, diferențele sunt destul de mici dar un desktop ca Serioux Explorer V11 ar fi o alegere bună pentru acasă în special dacă alegeți și o placă video. Nu mai e nevoie de periferice deoarece sunt incluse cu desktopul.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Diagonala sa de 24 inci nu e cea mai grozavă oferă multe alte caracteristici utile, cum ar fi: rezoluție 1200p, luminozitate de 300 cd/mp, aspect lat, timp de răspuns de 5 ms și unghiuri de 178 grade pe verticală/orizontală. Are o astfel de rezoluție deoarece aspectul ecranului nu e 16 pe 9 ci 16 pe 10. Oricum diferențele nu sunt chiar așa de mari. Ca și facilități oferă montare VESA și boxe integrate. Puteți să nici nu folosiți boxele incorporate dacă nu doriți iar kitul de montare trebuie să fie unul corespunzător – 100 cu 100 mm.

Pe partea de porturi are: VGA, DisplayPort, DVI, ieșire audio pentru căști și line in. În meniul său veți găsi diverse moduri care ajustează imaginea în funcție de alegerea făcută. Pivotul poate ajusta ecranul după preferințe: înclinare și rotire. Deci îl puteți folosi și în plan vertical sau orizontal dar pentru că are unghiuri de vizibilitate de 178 grade, nu trebuie să-l înclinați neapărat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe tipuri de intrări video, are un pivot funcțional, securizare Kensington Lock, imagine clară din orice unghi, opțiuni diverse pentru diverse activități etc.

Minusuri: probabil prețul.

Concluzie

Acest Benq BL2411PT este un monitor de ultimă generație și nu pot spune că e cel mai bun din categoria sa deoarece pot să mai apară și alte monitoare. Totuși, pot spune că excelează la majoritatea capitolelor. Dacă nu vă puteți face o idee din poza de sus și despre pivotul său, am pus un clip de prezentare a acestui monitor în partea de jos:

Lasă un comentariu