Benq BL2410PT

Monitorul LED Benq BL2410PT de 24 inci e unul cu panou LED+VA, deci oferă o imagine clară cu o rezoluție mare, unghiuri de 178 de grade și timp de răspuns de 4 ms. E bun atât pentru uz casnic cât și pentru companii în special că oferă un pivot. Cu acesta puteți roti, înclina sau să reglați unghiul după preferințe. Deci din modul peisaj, îl puteți roti în mod peisaj. Având în vedere timpul de răspuns, marginile înguste și prețul său, puteți achiziționa 3 astfel de monitoare pentru o experiență mai bună în jocuri sau atunci când vreți un multitasking excelent. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Spre deosebire de modele anterioare, are un pivot mai îngust iar designul e mai ergonomic. În modul portret, puteți viziona pagini web, fotografii sau tabele.

În mod peisaj
În mod peisaj
În mod portret
În mod portret

Specificații tehnice

Am observat că are porturi în spatele monitorului și nu pe piciorul său (cum e la predecesorul). Porturile sale sunt: VGA, DVI, DisplayPort, ieșire audio și USB. Deci pentru redarea conținutului media aveți porturile necesare, dar și pentru conectarea unor căști sau a unor periferice cu USB. Nu e nevoie de boxe suplimentare deoarece are două difuzoare de 1 W fiecare. Sunt ok pentru utilizatorii obișnuiți, iar pentru pasionații de muzică vă recomand un sistem audio mai bun.

Caracteristicile ecranului sunt următoarele: luminozitate de 250 cd/mp, rezoluție 1080p, diagonală de 24 inci, unghiuri de 178 grade, contrast dinamic mare și 4ms. Timpul de răspuns e foarte bun sau important pentru cei care vor să încerce jocuri. Chiar dacă poate fi montat pe perete, nu cred că e cazul acestui monitor, deoarece are un pivot funcțional și mare. Consumul de energie e de numai 23 W care e cel maxim (depinde de luminozitatea setată). Alte caracteristici ale monitorului sunt: Senseye 3, AMA, Kensington Lock și modul Eco.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: margini înguste (în caz că vreți să puneți un alt monitor lângă acesta), unghiuri largi de vizibilitate (ca la IPSuri), e dotat cu pivot, boxe integrate, consum redus și timp de răspuns mic.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Benq BL2410PT e unul decent în acest buget și arată destul de identic cu predecesorul său, de aceea am pus și un clip cu acela pentru a vă face o idee despre cum arată și cum poate fi folosi acel pivot. Deosebirile dintre acesta și acela se observă la marginea inferioară a monitorului și la pivot.

Lasă un comentariu