Benq BL2211TM, monitor 22 inci

Benq BL2211TM e un monitor de 22 inci cu aspectul imaginii de 16:10, iar rezoluția nu e una 1920×1080 pixeli, ci 1680 x 1050. Vorbim despre un model cu panel TN, dar ale cărui unghiuri de vizibilitate sunt destul de bune.
Acest model e unul bun pentru acasă, dar și la lucru deoarece are un cost de achiziție mic și numeroase porturi așa încât să poți conecta diverse aparate la el.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu costă deloc mult și care are integrată tehnologie de ultimă oră. O caracteristică destul de interesantă e Senseye 3, aceasta fiind o caracteristică despre care pot spune că e bună întrucât ne oferă reglaje automate așa încât noi să nu ne batem capul.
Nu vine cu tuner TV, dar are difuzoare așa încât să nu trebuiască să cumperi boxe. 😉

Perifericul
Perifericul

Specificații care te interesează la modelul acesta ar fi ecranul mare de 22 inci, rezoluție aproape Full HD și unghiuri de vizibilitate 170/160 grade. Nu pot spune că ar excela pe partea de conectori deoarece are DVI și VGA, dar e bine că are conector digital și analog așa încât să poți conecta aparatul la diverse PC-uri, că e vorba despre modele vechi ori noi.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand de renume, fiabilitatea crescută și că nu costă prea mult. În cazul în care nu-ți ajunge garanția de 3 ani poți opta pentru o extensie de unul sau doi ani.
Ca minus aș menționa că nu e chiar Full HD și că panoul nu e unul IPS, dar oricum are unghiuri ok.

În rest, dacă te interesează un periferic care să aibă un port digital și unul analog atunci ți-aș recomanda acest model.
Am uitat că menționez și faptul că e ușor de montat pe perete deoarece are Vesa. Astfel, o să poți să-l pui pe un perete fără mari probleme și o să mai eliberezi și din spațiul de pe birou.

Te-ar mai putea interesa