Beltronics Vector 940 A

Dacă ești o persoană grăbită și ai nevoie de un detector anti radar atunci îți recomand un detector de radar Beltronics Vector 940 A deoarece în momentul de față e cel mai vândut și cel mai apreciat de către cumpărători. E și un model apărut de curând pe piață și așa nu poate spune cineva că e vorba de un detector care nu depistează modelele noi de radare.

Eu îl recomand deoarece vede noile tipuri de radare, are tehnologia k pulse pentru o detectare rapidă a radarelor, poate detecta radarul de la distanțe mari și deoarece se pot selecta benzile pentru eliminarea eventualelor alerte false.

Și prețul e unul dintre factorii care m-ar influența să-l cumpăr deoarece Vector 940A are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea e foarte bun. Garanția e de doi ani și în momentul de față nu există varianta extinderii garanției, dar cred că 24 luni e suficient.

Poze

Oprit
Pornit

Specificaţii tehnice

Beltronics Vector 940 A e un aparat cu patru benzi și multe funcții printre care aș menționa Autoscan (scanare automată), Sws On/Off și Pop. Evident că există și profile, mai exact două moduri oraș.

Dispune de un ecran 280 LED de tip alfanumeric (cu cifre și litere), iar acest ecran mic e unul foarte strălucitor care vă va facilita accesul la informații vizuale foarte ușor. Pe lângă ecran o să fiți informat și acustic prin intermediul unei sinteze vocale și există chiar peste 60 de mesaje vocale.

Alături e un clip care desmonstrează cum funcționează radarul oe k.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e scump, deci vine la un preț accesibil, dimensiunile sunt reduse așa că nu va fi ușor de observat, funcționează pe mai multe benzi și frecvențe (k-band, laser, x-band, ka-band), nu e greu de setat și informațiile sunt afișate vizibil. Are chiar și alertare vocală așa încât nu trebuie să îi verificați ecranul pentru a vedea dacă e un radar în preajmă.
Contra: imic

Concluzie

Detectorul Beltronics Vector 940A e un model apărut de curând pe piață și vă va fi de folos în cazul n care aveți un detector vechi care nu e compatibil cu noile modele de radare ale Poliției deoarece acesta detectează și banda nouă și chiar radarele mobile, din față sau din spate. Al[turi am postat un clip cu un preview care vă arată modurile aparatului și cum poate fi setat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Beltronics Vector 940 A”

  1. am un detector vector 940 si imi arata acum cand ii dau higwei h 14.1 ca si cum sar incarca oscileaza 14.1 14.2 13.8.imi poti spune ce are?

  2. Salut, am un detector Cobra mai vechi. Problema este că piuie aproape tot timpul, deși nu era nici un radar in zona respectiva. E dus sau de mai poate face ceva? Mulțumesc.

Comentariile sunt închise.