≡ Meniu

Beltronics Vector 940 A

Dacă ești o persoană grăbită și ai nevoie de un detector anti radar atunci îți recomand un detector de radar Beltronics Vector 940 A deoarece în momentul de față e cel mai vândut și cel mai apreciat de către cumpărători. E și un model apărut de curând pe piață și așa nu poate spune cineva că e vorba de un detector care nu depistează modelele noi de radare.

Eu îl recomand deoarece vede noile tipuri de radare, are tehnologia k pulse pentru o detectare rapidă a radarelor, poate detecta radarul de la distanțe mari și deoarece se pot selecta benzile pentru eliminarea eventualelor alerte false.

Și prețul e unul dintre factorii care m-ar influența să-l cumpăr deoarece Vector 940A are un preţ bun Vezi prețul special de azi care în opinia mea e foarte bun. Garanția e de doi ani și în momentul de față nu există varianta extinderii garanției, dar cred că 24 luni e suficient.

Poze

Oprit

Pornit

Specificaţii tehnice

Beltronics Vector 940 A e un aparat cu patru benzi și multe funcții printre care aș menționa Autoscan (scanare automată), Sws On/Off și Pop. Evident că există și profile, mai exact două moduri oraș.

Dispune de un ecran 280 LED de tip alfanumeric (cu cifre și litere), iar acest ecran mic e unul foarte strălucitor care vă va facilita accesul la informații vizuale foarte ușor. Pe lângă ecran o să fiți informat și acustic prin intermediul unei sinteze vocale și există chiar peste 60 de mesaje vocale.

Alături e un clip care desmonstrează cum funcționează radarul oe k.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e scump, deci vine la un preț accesibil, dimensiunile sunt reduse așa că nu va fi ușor de observat, funcționează pe mai multe benzi și frecvențe (k-band, laser, x-band, ka-band), nu e greu de setat și informațiile sunt afișate vizibil. Are chiar și alertare vocală așa încât nu trebuie să îi verificați ecranul pentru a vedea dacă e un radar în preajmă.
Contra: imic

Concluzie

Detectorul Beltronics Vector 940A e un model apărut de curând pe piață și vă va fi de folos în cazul n care aveți un detector vechi care nu e compatibil cu noile modele de radare ale Poliției deoarece acesta detectează și banda nouă și chiar radarele mobile, din față sau din spate. Al[turi am postat un clip cu un preview care vă arată modurile aparatului și cum poate fi setat.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius

    am un detector vector 940 si imi arata acum cand ii dau higwei h 14.1 ca si cum sar incarca oscileaza 14.1 14.2 13.8.imi poti spune ce are?

  • Radu

    Salut, am un detector Cobra mai vechi. Problema este că piuie aproape tot timpul, deși nu era nici un radar in zona respectiva. E dus sau de mai poate face ceva? Mulțumesc.

Lasă un comentariu