Beko WUE 9622 XCW, model 9kg cu clasa A+++ şi AddXtra

Beko WUE 9622 XCW e o maşină de spălat modernă cu o capacitate mare de spălare întrucât poate spăla o cantitate de până în 9kg.
De la început trebuie menţionat că utilizarea sa e una clasică, adică de la panoul de comandă. Nu poate fi controlată de pe un telefon mobil sau ceva de genul întrucât nu are caracteristici smart.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate spăla pentru 4 persoane cu ajutorul a 15 programe în funcţie de tipul ţesăturii.
Din imagine se poate vedea un aparat cu un design normal, uşa fiind de culoare neagră.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WUE9622XCW e unul cu funcţia AddXtra care presupune că se pot adăuga haine în primele 5 minute ale ciclului de spălare. Trebuie utilizat butonul „start/pauză”.
La realizarea acestui aparat s-au folosit componente de calitate precum rezistenţa nichelată (durable heater), motorul inverter şi cuvă Aquawave.
Motorul ProSmart Inverter e unul care oferă mai multe avantaje precum durabilitatea (e garantat 10 ani), e eficient energetic şi are un nivel de zgomot redus.
La spălare are un nivel de zgomot de 56 decibeli, iar la centrifugare are 76. Ar trebui menţionat că viteza maximă pentru centrifugare e de 1200 rotaţii.
Chiar dacă are o capacitate mare, dimensiunile sale nu sunt exagerate întrucât e vorba despre 55x60x84 axlxî cm.
Consumul energetic anual e de 195 kWh aşa încât aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Pe lângă cele 15 programe are şi program rapid de 14 minute util în cazul spălării uni cantităţi mici de rufe care nu sunt prea murdare. Are program Fast+ care reduce durata de spălare la jumătate, dar încărcarea maşinii trebuie făcută la jumătate.

Aparatul de faţă e cel mai bun pentru persoane care vor să spele fără griji diverse tipuri de ţesături. Se vor face economii de apă şi curent deoarece aparatul are diverse sisteme de optimizare şi opţiune Fast+ pentru cantităţi mai mici.

Te-ar mai putea interesa