Beko WUE8746XWST, mașina de spălat rufe cu HomeWhiz

Modelul din imagine face parte din generația nouă de mașini de spălat cu tehnologie HomeWhiz. Beko WUE8746XWST poate fi controlată prin intermediul telefonului și nu mai trebuie să stați aproape de aparat ci puteți sta în camera de lângă. Pot fi descărcate pe telefon și alte programe de spălare, iar voi aveți nevoie doar de aplicația corespunzătoare. Bineînțeles, puteți folosi și tableta pe post de telecomandă, iar casa voastră poate deveni cu ușurință una Smart.

Chiar dacă e vorba de un aparat mare, în sensul că poate spăla o capacitate maximă de 8 kg, adâncimea sa e de numai 55 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele sunt evidente după specificațiile tehnice ale aparatului – capacitate de 8 kg, centrifugare de 1400 RPM și clasă energetică A+++. Discutăm de un aparat performant și eficient, care a fost lansat recent și care ar trebuie luat în considerare chiar dacă nu sunt multe recenzii. Poate că generațiile precedente au un preț mai bun, veți vedea că această nouă generație oferă mult mai multe dotări utile și puteți să vă gândiți chiar la o mașină cu uscător.

Păreri pro și contra

Oferă o mulțime de programe de spălare și multe dintre ele sunt speciale, adică nu le veți găsi la mașini accesibile sau de la alte branduri. Cu tehnologia SteamCure puteți reduce sau chiar îndepărta cutele anumitor articole, pentru a fi călcate mai ușor sau chiar deloc. E prezentă funcția AddGarment care permite adăugarea de haine uitate doar la începutul programelor. Panoul de control e generos și mă refer la cel digital, deoarece oferă ceva mai multe funcții (blocare interfață, DrumClean, Fast+, AntiCrease, PreWash etc.) și sunt destul de vizibile indiferent de cât de luminată e camera. Probabil că veți alege să o puneți sub blat în bucătărie sau poate chiar în baie.

Beko WUE8746XWST e echipat cu un motor avansat numit ProSmart Inverter care e fiabil și eficient. Pentru a vă maximiza rezultatele, trebuie alege programele și opțiunile potrivite, dar și cantitatea trebuie respectată conforma recomandărilor din manual. Fiecare program suportă o anumită cantitate de rufe și capacitatea e centrifugare e diferită, iar în total aveți 15 programe.

Te-ar mai putea interesa