Beko WUE8746N, model slim cu clasa A+++

Beko WUE8746N este o maşină de spălat rufe premium care nu ocupă prea mult loc (e slim) şi care vine cu un consum mic de electricitate. Precum alte electrocasnice şi această maşină e în tendinţe, adică are capabilităţi smart prin intermediul tehnologiei HomeWiz.
Chiar dacă e slim poate spăla o cantitate de 8 gk, adică e numai bună pentru o familie de 3-5 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un produs premium cu un consum energetic mic (pe an are undeva la 156Kwh cu un consum de 0,75 kWh în program standard).


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WUE8746N vine cu HomeWiz, lucru care presupune că aparatul poate fi comandat/monitorizat prin tabletă sau telefon cu bluetooth.
Motorul e unul modern de tipul inverter, lucru care presupune consum redus, durabilitate (e garantat 10 ani) şi zgomot redus.
Dacă aţi dat drumul la aparat, dar mai aveţi de adăugat vreo haină atunci se poate adăugă prin intermediul caracteristicii AddGarment.
Balansul aparatului e controlat electronic, în trecut maşinile avnd bucăţi de beton.
Aparatul vine cu tehnologia AquaTech, aceasta presupunând că timpul de spălare e înjumătăţit. Tehnologia funcţionează prin amestecarea detergentului cu apă şi îl pulverizeză. În felul acesta se reduce numărul mişcărilor tamburului.
Vei avea mai puţine cute deoarece aparatul are o tehnologie numită SteamCure şi care eliberează abur la începutul (înmoaie murdăria) ori sfârşitul (te scapă de cute) programului.
Cuva are şi ea un design special, iar alături de Aquawve hainele vor arăta ca noi după fiecare spălare. Aceasta are rol de proteja rufele prin mişcări blânde ale cuvei.
Centrifugarea e una bună deoarece viteza maximă e de 1400 rotaţii. În felul acesta se realizează o stoarcere bună a rufelor.
Nivelul de zgomtos nu e unul exagerat, fiind de 58-76 dB. 58 la spălare şi 76 la centrifugare.

Dacă vă doriţi un aparat de spălat haine cu eficienţă energetică A+++ şi care să nu ocupe mult loc atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul comercializat la nivel de continent şi se remarcă prin produsele premium din ofertă.

Te-ar mai putea interesa