Beko WUE8736XST, mașină de spălat rufe performantă

Modelul Beko WUE8736XST este o variantă ceva mai avansată și se vede după specificații, dar și după tehnologii. Chiar și cu toate acestea, mașina are o lățime de numai 55 cm, astfel că nu va ocupa foarte mult spațiu dacă va fi pusă în baie sau pe hol. Designul s-a schimbat mult față de cel al generațiilor precedente și vedem finisaje elegante, dar și un ecran digital ceva mai mare. Aveți suficiente motive pentru a-l alege, iar dacă nu sunteți convinși veți vedea în partea de jos ce oferă aceasta.

Categoric, nu poate fi prea accesibil ținând cont cât de multe oferă într-un design atât de compact și elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta e perfectă pentru o familie numeroasă deoarece spală mult și rapid, iar rufele sunt destul de bine stoarse. Discutăm de o capacitate de stoarcere de 1400 RPM care poate fi inferioară la alte programe. Capacitate de spălare poate ajunge chiar și la 8 kg pentru anumite programe, dar și alți parametrii pot fi diferiți deoarece anumite țesături necesită un tratament diferit.

Nu ezitați dacă aveți ocazia să o cumpărați la un preț foarte bun, deoarece nu sunt multe mașini ca aceasta.

Păreri pro și contra

Vine cu o mulțime de programe de spălare care le-am văzut și pe generații precedente, funcțiile pot fi alese ușor datorită pictogramelor, clasa de eficiență energetică e una superioară și se reflectă în factura de la energie. Cu ajutorul aburului (SteamCure) sunt îndepărtate cele mai multe cute pentru o călcare ușoară, dar și petele de pe cămășile preferate. Mașina se poate controla și supraveghea prin intermediul telefonului mobil, adică puteți instala aplicația corespunzătoare (HomeWhiz) și vă folosiți de tehnologia bluetooth. Raza de control al fi fost mai mare dacă ar fi avut WiFi dar și tehnologia Bluetooth e acceptabilă. Puteți descărca programe diferite dacă vreți rezultate diferite pentru anumite țesături.

Beko WUE8736XST are un program rapide de numai 28 minute însă performanțele sunt ceva mai reduse la astfel de programe (spală mai puțin). Alături de acesta se poate alege un uscător de la același brand sau chiar de la altul, iar performanțele trebuie să fie similare cu cele ale mașinii de spălat.

Te-ar mai putea interesa