Beko WUE8736XN, maşină 8kg cu HomeWhiz şi Add Garment

Beko WUE8736XN e o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 8kg, lucru care o face numai bună pentru o familie de 4-5 persoane. Din păcate nu e un model slim (lucru sesizabil din dimensiunile sale de 55x60x84 axlxî cm), dar e smart (permite controlarea sa de la distanţă).
Având clasa A+++ de eficienţă energetică putem spune că e un aparat foarte economic, lucru care poate fi confirmat de consumul anal de 156 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu încărcare frontală dotat cu facilităţi moderne precum Durable Heater, motor inverter, Add Garment şi Optisense.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WUE8736XN vine cu Add Garment, adică o facilitate care permite adăugarea de haineîn primele minute ale ciculului de spălare.
Vine şi cu ceva similar FuzzY Logic, adică detectarea automată a cantităţii prin care se asigură consumul optim de apă şi energie.
Cuva e una realizată aşa încât să nu afecteze ţesăturile. Caracteristica poartă numele de Aquawave.
Maşinile de spălat moderne sunt prevăzute cu motoare inverter care se remarcă prin eficienţă, durbilitate şi nivel scăzut de zgomot.
Rezistenţa e una tip Durable Heater dată cu nichel şi are facilitatea că vor exista cu 40% mai puţine depuneri de calcar pe ea.
Vine cu SteamCure, lucru presupunând că e folosit abur pentru îndepărtarea petelor şi o călcare uşoară.
Pentru monitorizarea şi controlul la distanţă aveţi nevoie de un telefon inteligent cu bluetooth şi aplicaţia aferentă instalată (HomeWiz). E o facilitate interesantă, însă nu ştiu cât de utilă vă va fi. O altă facilitate e că se pot descărca programe suplimentare.
Se vor face economii de detergent prin faptul că are Aquafusion. Acest lucru ajută şi la îmbunătăţirea performanţei spălării.

Produsele Beko sunt comercializate la nivel de continent şi sunt cunoscute datorită fiabilităţii bune.

Te-ar mai putea interesa