Beko WUE8736XCM, mașină de spălat pe antracit

Mașinile de spălat rufe avansate au un design deosebit și dotări noi foarte utile. Beko WUE8736XCM este un astfel de model și vedem finisaje premium. Mă refer la următoarele: ușă neagră cu mâner argintiu, sertar cu mâner argintiu, ecran digital complet negru cu scris alb, butonul din mijloc are contur argintiu. Combinația de negru și antracit cu argintiu arată destul de bine și merită să montați acest aparat în bucătărie.

Un model atât de performant are și un preț pe măsură și consider că e corect deoarece anumite dotări nu le veți vedea pe variante clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest brand e unul destul de competitiv deoarece oferă soluții la prețuri corecte. Varianta de sus are un raport preț/performanță foarte bun iar dacă vreți un ajutor în plus, optați pentru un uscător de rufe. Vă recomand cele cu pompă de căldură deoarece au un consum semnificativ mai mic decât în cazul celor cu condensare. Are numeroase programe și funcții, pot spune că nu-i lipsește nimic.

Păreri pro și contra

Stoarce foarte bine, are un nivel de zgomot redus în timpul funcționării, un design atrăgător, poate fi controlată prin telefon sau tabletă (se folosește de tehnologia fără fir bluetooth), scăpați ușor de cutele cu tehnologia SteamCure, se folosește de un motor fiabil, rezistența e una nichelată (împiedică coroziunea), se poate întrerupe programul la început pentru a putea adăuga haine uitate, timpul rămas e vizibil de la distanță și nu e nevoie să fie foarte multă lumină în cameră. Panoul de control e bine organizat și nu-l veți folosi prea des dacă aveți aplicația pe telefon, acesta poate fi blocat pentru ca să nu se apese accidental anumite butoane sau să umble copiii.

Beko WUE8736XCM are o adâncime de 55 cm și poate fi pus sub blat fără nici o problemă indiferent de mărimea mobilierului, adică e suficient spațiu în spatele aparatului. Se poate lăuda cu cea mai bună eficiență energetică și mă refer la clasa A+++. Merită să încercați un astfel de model și nu trebuie un buget foarte mare pentru aceasta.

Te-ar mai putea interesa