Beko WUE8736XBS, mașină de spălat rufe cu SteamCure

Mașina de spălat rufe este un aparat foarte important care trebuie să fie în fiecare locuință, iar noile variante sunt foarte eficiente. Beko WUE8736XBS are specificații excelente pentru acest buget, dar nici tehnologiile nu trebui neglijate pentru că ne pot ușura viața de zi cu zi. Mașinile de spălat pot avea un design exterior destul de modern și se poate vedea din poza de jos, dar nu influențează anumite capitole: performanța, funcționalitate sau eficiența.

Modelul din imagine are un preț corect pentru ce oferă și mai sunt și alte mașini care oferă aceleași caracteristici, doar performanțele diferă (spălare și centrifugare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Având o adâncime de 55 cm, nu putea fi un model Slim dar tot reprezintă o soluție compactă pentru cei care vor să o pună pe un hol, în baie sau chiar într-un dressing. Dacă vreți să o puneți în bucătărie, atunci dimensiunile sunt irelevante deoarece mobilierul e suficient de mare. Spală cel mult 8 kg de rufe și cu o capacitate maximă de centrifugare de 1400 RPM, iar eficiența energetică este C. Sunt caracteristici tehnice foarte bune pentru acest buget și nu vă puteți dori ceva mai mult.

Tehnologiile care sunt prezente pe noile mașini Beko sunt următoarele și poate că le știți unele de pe alte modele: SteamCure, HomeWhiz, AddXtra (adăugare articol uitat la începutul programului), motor ProSmart Inverter, Aquawave, AquaFusion și încălzitor durabil.

Păreri pro și contra

Încărcarea rufelor e destul de simplă, e perfectă pentru o familie de 4 membrii, vine echipată cu 15 programe de spălare, are un design plăcut, eficiență energetică superioară, stoarce excelent, poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile, are motor fiabil și multe altele. Oferă o mulțime de motive pentru care merită ales și nu sunt multe branduri care oferă variante atât de competitive.

Beko WUE8736XBS are numeroase tehnologii care le vedem și la alte branduri doar că sub denumiri diferite și poate la un preț ceva mai mare. Cu alte cuvinte, varianta prezentată sus oferă specificații, dotări și funcții foarte bune care nu le puteți neglija deoarece vă pot ușura viața.