Beko WUE81436CST, mașină de spălat cu SteamCure

Mașina de spălat Beko WUE81436CST e perfectă pentru a spăla o cantitate maximă de rufe de 8 kg. Ea se adresează persoanelor care spală mult și mai rar sau puțin și mai des, iar programele diversificate sunt foarte utile în acest sens. Designul e un aspect important când alegeți să o puneți într-o cameră unde poate aveți musafiri și cam toate modelele noi arată bine, în special dacă nu sunt chiar cele mai accesibile variante.

Din lateral se vede că adâncimea nu depășește 60 cm, astfel că nu va ocupa mult spațiu și poate vă decideți să o montați în bucătărie. Îmi place cum e evidențiat controlul digital dar și ușa mașinii (sunt de culoare diferită), iar per ansamblu chiar arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele sunt date și de principalele caracteristici – capacitate de spălare și stoarcere. Acestea pot să difere în funcție de programul ales sau poate le ajustați voi în funcție de rufe, însă valorile maxime sunt de 8 kg, respectiv 1400 rpm. În partea dintre dreapta a panoului de control e afișajul digital și interfața se accesează ușor pentru că avem taste touch. Poate fi fi blocat afișajul digital în timpul spălării, iar această opțiune e perfectă dacă nu vreți ca cineva să apese accidental pe butoane. Până la urmă e un aparat automat care nu necesită foarte multă atenție.

Păreri pro și contra

Tehnologiile fac diferențe și veți vedea că aparatul prezintă o gamă largă de tehnologii: HomeWhiz (control prin bluetooth cu ajutorului unei aplicații care o instalați pe telefonul mobil), SteamCure (tratament special cu abur pentru eliminarea cutelor, articolele bebelușului sau poate că aveți o piele sensibilă), motor avansat de tip ProSmart Inverter și altele. Pe lângă actualele programe (prestabilite), veți putea descărca programe diferite dacă folosiți aplicația de telefon care am menționat-o anterior.

Beko WUE81436CST oferă și o funcție de adăugare articolele chiar și după pornirea programului, însă e posibil doar la începutul programului. Sunt multe funcții interesante care vi le oferă nouă serie de mașini și le puteți studia în manualul său.

Te-ar mai putea interesa