Beko WUE7512XSST, model economic cu SteamCure

Beko WUE7512XSST e o maşină de spălat rufe cu o capacitate de 7kg care se adresează celora cu o familie de 3-4 persoane. Aparatul e unul cu nişte dimensiuni normale de 49x60x84 axlxî, iar greutatea e de 59kg.
Consumul energetic e unul mic de 156 kWh pe an, aparatul având clasa A+++ (-10%).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare gri. Trebuie să recunosc că sunt puţine maşini de spălat cu această culoare.


Păreri pro şi contra

Aparatul are o fiabilitate foarte bună deoarece garanţia standard e de 2 ani, motorul are 10 ani. Dacă prindeţi campania cu 5 ani de pe site-ul Beko atunci aparatul va beneficia de 5 ani garanţie.
Steam Cure e o caracteristică despre care putem spune că ne ajută să nu avem haine şifonate. Poate fi selectat ca aburul să fie eliberat la începutul ori la finalul programului.
Motorul care echipează acest model e unul de tipul ProSmart Inverter care se remarcă prin eficienţă, durabilitate şi nivel scăzut de zgomot.
Are durable heater, adică o rezistenţă nichelată care ajută la creşterea duratei de viaţă până la 100 ori.
Pe lângă cele 15 programe are şi program rapid de 14 minute pentru rufele care nu sunt chiar aşa de murdare.
Nivelul de zgomot e de 57 dB la spălare şi 72 la centrifugare având în vedere faptul că centrifugarea se realizează la maxim 1000 rotaţii.
Nici consumul de apă nu e unul mare deoarece pe an are consum 9899 litri.

Recomand acest model celora care vor un aparat premium uşor de folosit şi cu multe programe aşa încât să poată spăla diferite feluri de ţesături.
Ar mai trebui să reamintesc faptul că e silenţioasă datorită tehnologiei Silent-Tech. Aceasta presupune existenţa motorului ProSmat Inverter şi a unor pereţi laterali în forma litrei S.
Puteţi observa unele caracteristici similare maşinilor Arctic, iar acest lucru se datorează în principal faptului că brandurile sunt înfrăţite… dacă se poate spune aşa.

Te-ar mai putea interesa