Beko WUE7512BXST, model slim pentru 4 persoane

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat modern cu care să spalaţi haine pentru 3-4 membri ai familiei atunci Beko WUE7512BXST ar fi o maşină de spălat rufe excelentă în acest sens. Unul dintre principalele sale avantaje ar fi că nu ocupă mult loc pentru că e slim.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături puteţi vedea că are un design modern. Părerea mea e că de la distanţă seamănă cu maşinile de la Samsung.
Panoul de comandă e unul minimal uşor de folosit întrucât e de tip touch.


Păreri pro şi contra

Beko WUE7512BXST are câteva caracteristici similare cu cele ale acestui Arctic întrucât brandurile sunt înfrăţite.
Aparatul are 15 programe pe lângă care aş menţiona programul rapid de 14 minute. Are program special pentru hainele de lână numit Woollens. CU ajutorul acestui program hainele din lână îşi vor păstra proprietăţile.
Dacă sunteţi preocupaţi cu igiena atunci trebuie ştiut că aparatul are programul Hygiene+ SteamCure pentru haine care trebuie spălate mai profund, iar prin aplicarea aburului hainele vor avea un grad ridicat de igienă.
E realizat din materiale de calitate deoarece vine cu rezistenţă nichelată numită durable heater. Conform producătorului această rezistenţă are o durată de viaţă cu până la 100 ori mai mare.
Consumul energetic e de 156 kWh, motiv pentru care are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Motorul e unul tip inverter deloc zgomotos. Aparatul e unul cu un nivel de zgomot de 57 decibeli la spălare şi cu 72 la centrifugare.
Mai sus am menţionat că e slim, iar din această cauză ar trebui să precizez dimensiunile care sunt de 49-60-84 axlxî cm.

Per ansamblu acest model va fi mai mult decât suficient în cazul în care doriţi ceva simplu şi accesibil. O să primiţi un aparat fiabil care consumă puţin curent şi care nu se laudă cu un nivel scăzut de zgomot.
Beko se remarcă prin electrocasnice de foarte bună calitate din categorii diverse precum frigorifice, climatizare sau maşini de spălat.

Te-ar mai putea interesa