Beko WUE 6512 XWST, mașină de spălat albă cu ușă mare

Modelul din imaginea de jos are un aspect plăcut pe alb și negrul evidențiază mai bine acele părți ale mașinii de spălat (panoul din dreapta). E vorba de Beko WUE6512XWST care are performante acceptabile ținând cont de buget și avem cea mai bună eficiență energetică de pe piață – A+++. Aceasta se oferă în funcție de consumul aparatului și o vedem și la alte modele, dar nu și în același buget. Trebuie să menționez că e vorba de un model cu adâncime mică și intră în categoria mașinilor Slim (înguste).

Avem un panou de control destul de vizibil și foarte bine organizat, iar afișajul digital pentru numeroasele funcții nu lipsește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

E un model cu încărcare frontală cu 15 programe de spălare care se adresează diverselor țesături. O mașină cu capacitate de 6 kg e perfectă pentru o familie de maxim 3-4 membrii, însă depinde și de cât de des veți spăla. Capacitatea de stocare variază în funcție de programul ales însă valoarea maximă e de 1000 RPM. Arată bine în bucătărie, dressing sau chiar și în baie fiind pe alb ca multe alte aparate electrocasnice. Nu toate aparatele din casă trebuie să fie de la același brand, puteți alege chiar și altul, iar Beko e o recomandare bună.

Păreri pro și contra

Are un hublou generos și față de alte mașini, la acesta diametrul său e de 34 cm pentru ca voi să introduceți/scoateți mai ușor rufele. Pe lângă programele clasice, sunt prezente și câteva programe speciale ori cu o durată mai mică (Fast+, Xpress Super Short), iar rezultatele nu sunt afectate. Ca și tehnologii aparatul de sus excelează la acest capitol: SteamCure (ideal pentru îndepărtarea sau reducere cutelor), motor ProSmart Inverter (durabil, eficient, silențios), Aquawave, încălzitor durabil cu rezistență nichelată și Silent Tech (design cu un nivel mai redus de zgomot). Un aparat mai compact e alegerea perfectă pentru orice locuință deoarece câștigați mai mult loc.

Beko WUE 6512 XWST oferă foarte multe dotări utile iar imediat după ce ați făcut setările dorite, se poate bloca interfața ca să nu apese cineva accidendal un buton sau mai multe din butoanele panoului de control.

Te-ar mai putea interesa