Beko WUE6512BXST, model cu tehnologie SteamCure

Mașina de spălat rufe Beko WUE6512BXST e una dintre cele mai bune variante de la acest producător în acest buget. Oferă un raport performanță/preț bun, dar să nu neglijăm nici partea de eficiență energetică. Generația nouă are eficiență energetică A+++, care e cea mai bună de la ora actuală. Poate fi o alegere foarte bună dacă nu vreți o capacitate mult mai mare și poate că o veți prinde chiar la promoție. Cele mai multe mașini sunt pe alb și poate că acest aspect nu are importanță deoarece nu vreți să o asortați cu alte aparate din bucătărie. Oricum, gusturile nu se discută și poate că vă place albul.

Panoul de control arată bine și caracteristicile speciale noi sunt evidențiate de un scris albastru. Îmi place ecranul digital deoarece e vizibil chiar și în condiții de lumină redusă, iar scrisul e unul alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu toate mașinile spală mult, veți vedea că sunt și soluții cu adâncime mică pentru a câștiga spațiu sau poate că nu aveți spațiu suficient. Manualul de utilizare e plin de informații utile și merită consultat deoarece mașinile de spălat au avansat destul de mult și oferă numeroase opțiuni folositoare.

Păreri pro și contra

Acum scăpați foarte ușor de cute cu ajutorul tehnologiei SteamCure, care am menționat-o mai sus. În plus, aceasta poate fi folosită pentru a spăla diversele articole pentru bebeluși sau pentru cei care au piele sensibilă. Cu opțiunea Fast+ se poate spăla jumătate din cantitate într-un timp foarte scurt, iar cu programul special Down Wear SteamPlus se pot spăla articole cu puf. Tehnologiile sunt foarte importante deoarece multe dintre ele ne ușurează viața de zi cu zi și îmbunătățesc rezultatele. Aici vorbim despre urătoarele: Durable heater, Gentlecare, SteamCure, Aquawave, Fast+ și altele.

Beko WUE6512BXST are un panou de control prietenos care nu e complet manual, ci are și o parte digitală care se vede de la distanță. Acest aparat electrocasnic impresionează destul de mult și sunt multe modele care concurează cu acesta în acest buget, dar sunt diferențe vizibile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko WUE6512BXST, model cu tehnologie SteamCure”

Comentariile sunt închise.