Beko WTV9744XDW, model 9kg cu funcţie AddGarment

Beko WTV9744XDW este o maşină de spălat rufe modernă cu consum redus de electricitate şi o capacitate mare de 9kg.
Are şi o funcţie interesantă numită Add Garment care presupune că puteţi pune la spălat o haină de care aţi uitat, chiar dacă maşina a început să spele. Însă, acest lucru e valabil doar dacă v-aţi dat seama în primele minute şi dacă apa nu atinge rama inferioară a uşii. Această funcţie se utilizează apăsând pe butonul pauză.

Maşina are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care e uşor de folosit şi poate spăla pentru 4-5 persoane.


Păreri pro şi contra

Maşina Beko WTV9744XDW e una care consumă undeva la 195 kWh pe an şi 11659 litri. Acestea sunt nişte consumuri medii şi depinde de câte ori spălaţi. Clasa de eficienţă energetică e A+++, fiind una dintre cele mai eficiente energetic maşini de spălat.
Are componente de calitate printre care se numără rezistenţa durabilă (nichelată) şi motorul inverter.
Are şi ceva similar Fuzzy Logic numit Optisense. Nite senzori detectează cantitatea şi adaptează resursele (apă şi curent) în funcţie de aceasta. Mai are şi Aquafusion pentru reducerea cantităţii necesare de detergent.
Electrocasnicul are numeroase programe (16), dar foarte important e şi cel rapid care durează 14 minute. Acest program se adresează unor rufe nu prea murdare.
Aparatul e unul cu nişte dimensiuni deloc exagerate, fiind vorba despre 64x60x84 axlxî cm. Iar greutatea e de 73 kg, făcând necesară montarea ei de către 2 persoane mai solide.
Nu este un aparat gălăgios deoarece discutăm desre 49 decibeli la spălare şi 76 la centrifugare. Asta în condiţiile în care viteza maximă de centrifugare e de 1400 rpm.

Brandul Beko e unul de recomandat precum şi acest produs. În mod standard are 2 ani garanţie, dar în această perioadă e oferită 5 ani ca o promoţie în anumite condiţii.
Beko şi Arctic fac parte din acelaşi grup şi de aceea o să vedeţi diferite funcţii identice pe maşinile acestora.

Te-ar mai putea interesa