Beko WTV9716DXST, model smart de 9kg cu clasa A+++

Beko WTV9716DXST e o maşină de spălat rufe modernă capabilă în a spăla o cantitate de până la 9kg rufe. Aparatul are multiple tehnologii printre care unele care au legătură cu economisirea resurselor (apă, curent şi detergent).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un aparat smart care poate fi controlat prin intermediul unui dispozitiv smart cu bluetooth. Acest lucru se datorează faptului că face parte din gama HomeWiz.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WTV9716DXST e unul cu control electronic al balansului. În trecut maşinile de spălat aveau bucăţi de beton pentru ca aparatul să nu se mişte.
Capacitatea de 9kg e una care ajută la spălare hainelor pentru până la 5-7 persoane.
Nivelul de zgomot nu e deloc mare, fiind vorba despre 52 decibeli la spălare şi 75 la centrifugare.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 64x60x85 axlxî cm. Iar, greutatea e de 73kg.
Clasa de eficienţă energetică e A+++ deoarece are un consum anual de 195 kWh cu consum de 1,09 kWh per program standard.
Pentru spălarea diverselor tipuri de ţesături acest aparat are 15 programe precum Bunbac, Delicate, Dark care, Clătire etc.
Pe partea de siguranţă acest model vine cu protecţie anti-inundare aşa ca în caz de avarie să nu vă inunde toată casa.
E dotat cu Durable heater, adică cu rezistenţă nichelată care e cu până la 100 ori mai durabilă decât una normală.
Maşina acasta are şi un motor nou de tip invertor numit ProSmart Inverter care e durabil, silenţios şi economic. Durata de viaţă a unui astfel de motor e mai mare de 10 ani.
Vine cu funcţia AddGarment, aceasta presupunând că puteţi adăuga haine de care aţi uitat în primele minute ale cilului de spălare. Mai multe detalii legate de această funcţie recomand să le citiţi din manualul de utilizare.

Brandul Beko e unul premium ale cărui produse sunt comercializate la nivel de continent. Alegând ceva de la ei o să beneficiaţi de un produs calitativ cu o durată lungă de utilizare.

Te-ar mai putea interesa