Beko WTV8744XWAT, model premium cu 8kg

Beko WTV8744XWAT se adresează persoanelor interesate de un aparat mai special dpdv aspectiv şi al funcţionalităţii. Poate spăla într-un mod eficient rufe pentru o familie de 3-4 persoane, iar pentru cei interesaţi de ceva cu o capacitate mai mare există şi modele de 9kg.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat din seria Premium Line care spală extrem de rapid (de exemplu are tehnologia Air Therapy care vă permite să spălaţi în 30 minute o cantitate de 1kg de rufe).


Păreri pro şi contra

Modelul Beko WTV8744XWAT e unul cu o capacitate de 8kg, dar în ciuda acestui fapt consumul energetic e exemplar. Vorbim despre clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 175 kWh.
Nici consumul de apă nu putem spune că e mare deoarece are un consum anual de 10559 litri.
Aceste două aspecte legate de consum se datorează în principal tehnologiei Opti Sense prin care aparatul are senzori care detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.
Pereţii aparatului sunt unii cu design S pentru a reduce vibraţiile şi zgomotul, iar din această cauză aparatul are un nivel de zgomot scăzut de 54 decibeli.
Motorul şi restul componentelor sunt unele durabile. Mai exact vorbim despre o rezistenţă de tip Durable heater, iar motorul e unul Pro Smart Inverter.
E un aparat cu 16 programe, printre care se numără şi programe mai speciale cum ar fi cel de 30 minute. Ar mai fi şi programul Fast+ care reduce timpul de spălare cu circa 55% şi e redus consumul de resurse (apă, curent).
Pentru cei interesaţi de aspectul lenjeriei şi a hainelor există program antişifonare.

Acest aparat e pentru persoanele care vor un aparat avansat tehnologic prin care să aibă mai mult timp liver şi haine spălate bine.
Brandul Beko e varianta premium a Arctic, fiind comercializat la nivel de continent.
După cum ziceam mai sus, fiabilitatea produsului e una bună, iar dacă vreţi puteţi să-i extindeţi garanţia la mai mult.

Te-ar mai putea interesa