Beko WTV8734XC0M, mașină de spălat argintie cu ProSmart Inverter

Una dintre cele mai elegante modele de pe piață sunt cele argintii cum e și mașina de spălat Beko WTV8734XC0M. Oricum, preferințele pot fi altele odată ce aveți aparate de culoare albă în bucătărie, adică trebuie să fie cam la fel. Mie îmi plac aparatele pe inox/argintiu și cu control electronic ceva mai avansat. Aceste modele nu costă foarte mult, motiv pentru care puteți alege fără nici o problemă varianta de mai jos. Alte branduri oferă modele elegante doar la prețuri mult mai mari.

Cele mai multe modele de pe piață în acest buget, nu arată la fel dar nici specificațiile tehnice nu sunt chiar atât de atractive ca și la cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta poate spăla cel mult 8 kg de rufe, iar unele programe reduc performanțele mașinii pentru a obține rezultate mai bune. Din poza de sus se vede destul de bine că are încărcare frontală și un panou de control ceva mai special decât cel clasic. Bineînțeles, ecranul LCD iasă ușor în evidență datorită culorii sale. Acesta e vizibil indiferent de momentul zilei, dar și ecranul LED e destul de plăcut.

Sunt prezente o mulțime de programe și nu aș putea spune că-i lipsește vreunul. Nu putea avea o adâncime prea mică cu așa caracteristici tehnice, dar nici nu cred că aveți astfel de așteptări în acest buget. Să nu se înțeleagă greșit, variantele Slim sunt ceva mai scumpe dar nu prea depășesc bugetul de 1500 lei.

Păreri pro și contra

Suportă o cantitate destul de generoasă de rufe, programele de spălare sunt destul de scurte și eficiența energetică e una superioară. Se adresează celor care au copii datorită programului special numit Baby protect+. Motorul ProSmart Inverter reduce consumul de energie dar și din vibrații, iar fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială (mulți ani de funcționare).

Beko WTV8734XC0M poate ține locul oricărui model mai vechi dar depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți. Spun asta pentru că varianta de sus nu e cea mai accesibilă, dar consider că nu aveți nevoie de alta.

Te-ar mai putea interesa