Beko WTV8636XA, model smart de 8kg cu clasa A3+

Beko WTV8636XA e o maşină de spălat rufe a anului acesta care permite spălarea unei cantităţii de până în 8kg, adică e numai bună pentru o familie cu 3-5 persoane.
Face parte din gama HomeWiz, aceasta fiind una smart care permite aparatelor să fie controlate de pe un smartphone. Modelul de faţă având bluetooth.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansa tehnologic care se prezintă bine din toate punctele de vedere, dar şi vizual… după cum se poate vedea de alături.


Păreri pro şi contra

Un model precum Beko WTV8636XA va avea grijă de bugetul dvs. prin faptul că are Fuzzy Logic (în varianta Beko poartă numele de Optisense). Această caracteristică presupune că aparatul detectează cantitatea şi în felul acesta adaptează consumul de apă şi energie.
Se economiseşte şi detergent prin faptul că are Aquafusion.
Dacă uitaţi să puneţi o haină atunci trebuie ştiut că se mai poate adăuga prin AddGarnet, dar numai dacă nivelul apei nu a atins rama uşii.
Durabilitatea aparatului se datorează rezistenţei nichelate (e cu până la 100 ori mai durabilă) şi motorului inverter.
Are spălare rapidă prin faptul că vine cu program Fast+, acest program reducând spălarea până la 55 procente. Restul programelor sunt în funcţie de ţesătură şi sunt 15 la număr.
Nu trebuie să vă faceţi griji referitor la rufele din lână pentru că aparatul are certificare Woolmark Apparel Care. Trebuie folosit programul Woolens care permite un control inteligent al cuvei.
Referitor la nivelul de zgomot trebuie precizat că acesta e unul normal, adică 54 decibeli la spălare şi 74 la centrifugare.
Centrifugarea se face la maxim 1200 rotaţii, acest lucru fiind mai mult decât suficient pentru cantitatea pe care o are.

Electrocasnicul de faţă se va dovedi foarte util pentru omul modern, iar facilităţile smart rămâne de văzut cât sunt e utile. Probabil că persoanele care vor să fie conectate tot timpul şi care doresc să ştie tot timpul ce se întâmplă vor aprecia facilităţile.

Te-ar mai putea interesa