Beko WTV8612XSW, mașină de spălat haine cu Aquawave

Beko WTV8612XSW e un model clasic cu dimensiuni standard, dar care poate fi pus în bucătărie alături de alte aparate. Aici mă refer la faptul că poate fi pus sub blat lângă sau în locul mașinii de spălat vase (dacă are aceeași lățime – 60 cm). Se poate conecta scurgerea mașinii la sifonul chiuvetei, dacă aveți sifon de care trebuie. Noua generație costă mai mult decât precedenta pentru că oferă ceva mai multe caracteristici speciale, performanțe superioare și un design atrăgător. Ecranul digital din partea dreaptă e tot mai mare cu fiecare generație, pentru ca utilizatorul să vadă mai bine selecțiile făcute dar și timpul până la finalizarea programului.

Mașina de spălat de jos arată bine și în place combinația de alb cu negru, combinație aleasă de tot mai multe branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile Slim au adâncime de maxim 45 cm și performanțe inferioare dar diferențele nu sunt foarte mari. Anumite programe tot au performanțe limitate și pentru rufe puțin transpirate puteți folosi Daily Xpress care e perfect pentru o cantitate de numai 2 kg, iar durata e de numai 15 minute. Nu toate mașinile noi au programe atât de scurte, însă variantele mai performante vin cu acestea. Puteți economisi destul de mult timp și dacă un program e cam lung, apăsați funcția Fast+.

Păreri pro și contra

Programele sale de spălare sunt destul de populare pentru că le vedem și pe alte modele, însă sunt și câteva care sunt mai speciale, adică mai rar întâlnite. După cum am menționat mai sus are multe caracteristici speciale: cuva Aquawave, funcție Fast+ (reduce timpul de spălare), Aquafusion (reduce nivelul de detergent pierdut), program Down Wear (pentru haine de iarnă), Child Lock (blocare interfață), clasa energetică A+++, dar și altele. Observ că mai toate modelele noi au eficiență energetică tot mai bună și în următorii ani cred că mai toate vor fi așa indiferent de preț. Singura diferență între un model scump și unul ieftin e capacitatea de spălare/centrifugare și tehnologiile oferite.

Beko WTV8612XSW e un exemplu foarte bun și chiar îl recomand celor care nu au un brand favorit și vor o investiție bună pe viitor.

Te-ar mai putea interesa