Beko WTV7634XS0, mașină de spălat cu StainExpert

Mașina de spălat rufe Beko WTV7634XS0 nu e una clasică ci una destul de dotată și mă refer la faptul că are multe tehnologii utile. Dintre acele dotări amintesc câteva: StainExpert (înlăturare pete), BabyProtect (pentru piele mai sensibilă), DarkCare (haine închise la culoare), motor Smart Inverter (are o durată de viață îndelungată), AquaFusion (reduce din consumul de detergent), senzori inteligenți Optisense etc. Cred că v-am oferit destul de multe pentru a alege această mașină.

Nu cred că are un preț piperat pentru ce oferă și garanția e destul de generoasă, deci nu văd de ce nu ați alege-o. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E unul dintre cele mai bune mașini de spălat cu încărcare frontală de pe piață. Mă gândesc că veți alege acest model pentru cum arată dar și pentru că are caracteristici tehnice foarte bune – spală cel mult 7 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă de eficiență energetică A+++. Designul e plăcut în special datorită ușii care e pe negru și gri, ca și panoul de control.

Prezintă un număr mare de programe – 16, iar dintre acestea câteva sunt ceva mai speciale (le-am menționat mai sus). Nu are un ecran LED ci unul LCD care e mult mai vizibil, dar oferă cam același informații ca unul LED. Ușa e suficient de mare pentru a putea introduce rufe mai voluminoase, iar pornirea poate fi amânată datorită unei opțiuni care e disponibilă pe tot mai multe modele noi.

Păreri pro și contra

Apreciez că oferă multe programe speciale pentru țesături diferite și care necesită un tratament special. Nu putea fi un model Slim cu toate acele dotări și cu o capacitate de spălare mare. Totuși, mașinile de spălat devin tot mai compacte și mai eficiente, iar aceasta are o adâncime de 50 cm.

Beko WTV7634XS0 e una dintre cele mai bune aparate electrocasnice apărute recent pe piață. Dacă nu vreți să puneți rufele la uscat, ele pot fi introduse într-un uscător de rufe care costă la fel de mult ca și o mașină de spălat. Mai sunt și mașinile cu uscător incorporat, doar că acelea sunt ceva mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa