Beko WTV6633B0, model clasa A+++ cu 16 programe

Beko WTV6633B0 e un aparat util la spălarea rufelor și are înglobate tehnologii de economisire a resurselor. E perfect pentru o familie cu 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 6 kilograme.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un aparat care consumă puțin curent, mai exact undeva la 144 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+++ de eficiență energetică.
Se poate observa că aparatul e unul de culoare albă cu puțin butoane și că afișajul e unul mare așa încât să puteți vedea ce se întâmplă.


Pro

E un aparat silențios deoarece vine cu motor ProSmart Inverter. Nu e doar foarte liniștit, ci are și o garanție de 10 ani (la motor mă refer), iar eficiența energetică se datorează în mare parte lui. În acest fel avem un nivel de zgomot de 53 dB la spălare și 75 la centrifugare.
Dacă alte mărci au Fuzzy Logic sau Eco Bubble trebuie știut că la Beko există AquaFusion. În acest fel se economisește o cantitate de până la 5,5kg de detergent pe an.
Pe lângă cele 16 programe spălare are și program rapid care are o durată de 14 minute.
Aparatul e dotat cu dispenser de detergent precum și pentru balsam.

Contra

Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut o capacitate mai mare (7 sau 8 kilograme) și dacă ar fi avut 1400 rotații. În momentul de față are 1200 rpm și clasa B la centrifugare, iar cu 1400 ar fi avut A plus rufe stoarse mai bine.

Concluzie

Mașina de spălat Beko WTV6633B0 se adresează persoanelor interesate de ceva simplu, eficient și care să poată spăla mult (pe unele magazine online scrie că e pentru 2 persoane, dar poate spăla rufe și pentru 4 fără vreo problemă).
Aș recomanda ca înainte să utilizați aparatul să citiți manualul de instrucțiuni deoarece utilizarea variază de la un aparat la altul.
Despre Beko trebuie menționat că e deținut de o societate turcă, iar cei ce dețin Beko dețin și Arctic. De aici și unele tehnologii care sunt împrumutate.

Lasă un comentariu