Beko WTV 7522 XCW, mașină de spălat rufe cu consum mic

Mașina de spălat din imagine este o soluție de buget care poate v-ar interesa. E vorba despre Beko WTV 7522 XCW care are performanțe foarte bune, deoarece specificațiile sunt excelente pentru acest buget. Tot mai multe mașini de spălat recent apărute vin cu eficiență energetică A+++ și capacitate de spălare mare. Din păcate, nu toate brandurile oferă astfel de soluții pentru acasă. Alături de un astfel de aparat se poate alege și un uscător de rufe, iar cel pompă de căldură are cel mai mic consum de energie.

CHiar dacă pentru unii nu pare a fi un model accesibil, veți observa că oferă numeroase dotări speciale care pot fi de folos și care nu au fost prezente pe generații precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu așa specificații nu putem avea pretenții să fie prea compact însă în următorii ani s-ar putea se vede multe mașini cu adâncime de cel mult 45-50. Ne interesează dimensiunile sale dacă nu va fi pus sub blat, iar locul potrivit pentru ea ar fi în baie, dressing sau hol. Voi decideți unde vreți să o montați sau poate că apelați la un serviciu de montaj.

Păreri pro și contra

Poate fi încărcată ușor până la 7 kg de rufe, iar încărcarea este frontală fiind și cea mai populară soluție pentru că mulți utilizatori aleg să pună aparatul în bucătărie. Puteți sorta rufele în funcție de opțiunile disponibile și în manual sunt multe informații folositoare care trebuie citite. Programele de spălare sunt cele care le vedeți pe multe modele noi de la acest brand, iar printre ele veți vedea și câteva noutăți deoarece dotările sunt ceva mai bune.

Beko WTV 7522 XCW este recomandarea mea de la acest producător foarte cunoscut, dar sunt și alte soluții similare care poate v-ar interesa. A sosit timpul să faceți o schimbare și să economisiți mai multă energie și pentru cei curioși, aparatul din imagine are un consum anula de numai 173 kWh. De aceea, a primit clasa de eficiență energetică A+++ care tinde să fie tot mai populară deoarece tehnologia a avansat foarte mult în ultimi ani.

Te-ar mai putea interesa