Beko WTE9744N, model premium de 9kg cu motor inverter

Beko WTE9744N e o maşină de spălat rufe care poate spăla pentru 4-5 persoane cu un consum redus de electricitate pentru că are clasa A3+. Aparatul de faţă se diferenţiază faţă de altele prin faptul că vine cu Aqua tech, adică o tehnologie care reduce timpul de spălare până la 50 procente prin pulverizarea detergentului.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Puteţi observa din imaginea de alături că acest aparat e unul cu design clasic aşa încât să nu dea bătăi de cap persoanelor vârstnice.

Beko WTE9744N

Păreri pro şi contra

Modelul Beko WTE9744N e unul dotat cu multe funcţii care ajută la economisire. Acestea sunt Aquafusion şi Optisense (pe lângă AquaTech de care am scris mai sus).
Motorul care echipează acest aparat e unul inverter garantat la 10 ani. Nu ştiu dacă era necesar să scriu despre această garanţi că oricum motoarele maşinilor de spălat rezistă zeci de ani… poate şi mai mult.
Dacă uitaţi să puneţi la spălat un articol vestimentar atunci prin intermediul (butonului) AddGarment poate fi remediat acest lucru deoarece se poate deschide uşa dacă apa nu a ajuns până la rama inferioară a acesteia.
Şi rezistenţa e una durabilă deoarece e nichelată, iar din această cauză vor fi cu 40 procente mai puţine depuneri de calcar.
Pentru a face faţă unei cantităţi mari acest model are 1400 rotaţii la centrifugare. Din această cauză nivelul de zgomot la centrifugare e de 76 decibeli. Şi la spălare e de 52, adică un nivel de zgomot normal.
Pe an are un consum de 167 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa A+++ de eficienţă energetică.

Aparatul acesta e unul premium pentru persoanele interesate de ceva capabil să spele o cantitate mare cu resurse puţine. Chiar dacă are o capacitate mare de spălare nu are dimensiuni prea mari fiind vorba despre 64x60x84 axlxî cm.
Producătorul Beko e unul premium, iar electrocasnicele sale sunt comercializate la nivel de continent.