Beko WTE12744XWD, mașină de spălat rufe de 12 kg

Fiecare producător oferă cel puțin o mașină de spălat rufe cu caracteristici tehnice mai avansate iar un exemplu e Beko WTE12744XWD. Aceasta poate spăla mult mai mult decât un model convențional, le stoarce decent și se poate lăuda cu o clasă energetică A+++. Dispune de tehnologii avansate pentru a putea îndepărta aproape orice pată, poate spăla la temperaturi joase (consum redus de energie), funcție de adăugare a unor rufe care le-ați uitat (doar la începutul programului) și motorul său e de tip ProSmart Inverter (fiabil și eficient).

Nu e chiar mică această mașină și se vede din poza de jos, adâncimea sa fiind de 62.5 cm și peste ea se poate instala uscătorul de rufe dacă lângă nu e loc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie anual nu e relevant cât timp nu spălați zilnic, ci trebuie să știți că e una dintre cele mai eficiente soluții de pe piață și de ceva timp Beko țintește segmentul de top. Sunt mașini chiar mai accesibile care impresionează și mă refer la cele cu capacitate inferioară, însă pentru o familie de 5-7 membrii e necesară cea de sus.

Panoul de control digital e ușor vizibil și poate fi blocat în timpul funcționării pentru ca să nu apese cineva accidental vreun buton (în general, cei mici sunt atrași de interfața digitală).

Păreri pro și contra

O recomand deoarece oferă multe dotări speciale, arată bine, sunt multe programe de spălare și funcții, obțineți rezultate bune chiar dacă discutăm de o încărcătură mare. Programul rapid pentru rufe ușor murdare durează numai 14 minute și cred că veți folosi de el destul de des. Programele sunt numeroase și o listă cu ele ar fi inutilă pentru că o puteți studia ulterior (vi se oferă detalii suficiente despre fiecare).

Beko WTE12744XWD poate fi pus și sub blatul din bucătărie dacă spațiul are e suficient și mobilierul are o adâncime pe măsură. Tehnologiile care nu le-am menționat mai sus și poate că le știți de la alte mașini sunt următoarele: AquaFusion, tambur Aquawave, senzorii automați OptiSense, dozare automată detergent/balsam și rezistență nichelată.

Te-ar mai putea interesa