Beko WTE10744XWAT, mașină de spălat rufe cu AirTherapy și Add Garment

Mașina de spălat Beko WTE10744XWAT e una dintre puținele modele disponibile cu funcție AirTherapy. Această tehnologie generează aer cald pentru a împrospăta o anumite cantitate de rufe pentru o anumită perioadă (1 kg pentru 30 minute). Nu aveți cum să nu observați butonul dedicat și mai aveți o funcție foarte utilă – Add Garment (la alte branduri are o denumire diferită), iar aceasta permite adăugarea de rufe uitate la începutul programului. Evident nu puteți să le adăugați după ce aveți apă în tambur, dar nici nu cred că mai trebuie să o menționez.

Ținând cont de performanțele de spălare și funcțiile deosebite, prețul nu e chiar pentru oricine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență sunt foarte bune și normal să aibă A+++ la consumul de energie pentru că discutăm de o mașină de spălat premium. Hubloul are un diametru destul de generos pentru a putea introduce ușor și articole ceva mai voluminoase.

Programele sale sunt chiar foarte multe pentru că discutăm de un aparat de ultimă generație. Ca și tehnologii, mașina de sus se prezintă bine: AquaFusion, OptiSense, Aquawave, Durable Heater, motor ProSmart Inverter și cele menționate anterior. Aceasta chiar are multe funcții automate care determină cât trebuie să consume din resursele disponibile pentru a oferi rezultate foarte bune (poate determina și nivelul de murdărie alt rufelor).

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale, programe de spălare, designul și performanțele superioare sunt motive pentru a o alege, dar poate că vă depășește bugetul. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru acest buget, dar depinde și cât de mare vă doriți să fie mașina pentru că una cu capacitate foarte mare va ocupa mult spațiu în cameră. Cea de sus are o înălțime de 84 cm, lățime de numai 60 cm și o adâncime de 64 cm. Deci dacă optați pentru una cu capacitate de 12 kg, de exemplu, trebuie să vă așteptați să fie mai mare.

Acest aparat electrocasnic Beko WTE10744XWAT poate fi luată și în rate ținând cont că aveți o familie mai mare sau poate spăla rar și vreți să o faceți într-un timp foarte scurt, pentru că timpul înseamnă bani.

Te-ar mai putea interesa