Beko WTE10744XW0, mașină de spălat Premium Line

Mașina de spălat rufe a devenit o necesitate indiferent cât de mult sau des vrem să spălăm anumite articole. Noile modele oferă chiar și programe scurte pentru haine puțin transpirate, iar Beko WTE10744XW0 e un foarte bun exemplu. Designul e unul elegant și combinația de alb cu negru mi se pare destul de inspirată, iar suprafețele lucioase atrag priviri (mă refer la ușă). Mai toate modelele noi beneficiază de un ecran digital fie LED, fie LCD, pe care se pot vedea numeroase setări alese.

Această mașină impresionează absolut la toate capitolele de aceea face parte dintr-o linie specială de aparate denumită Premium Line. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență A+++ e cea mai bună de pe piață și nu cred că o veți găsi la orice mașină de spălat. Motorul său are un rol foarte important în acest sens și e unul eficient, menținând consumul de energie constant.

O capacitate de 10 kg e potrivită pentru o familie numeroasă și nu aș opta pentru una de 6-7 kg pentru că asta ar presupune să spălați de mai multe ori. Cu modelul de sus veți spăla pe jumătate adică 1-2 ori în loc de 2-4 ori pe săptămână. Astfel, se economisesc resurse și timp iar durata programelor e aceeași dar diferă la anumite articole sau poate aveți haine ceva mai murdare. Aceasta e o variantă inteligentă datorită sistemelor automate și senzorilor prezenți.

Păreri pro și contra

Funcția Add Garment e o noutate pentru mașinile acestui brand și oferă posibilitatea adăugării de articole care le-ați uitat inițial, însă numai la primele la începutul programului (când apa nu ajunge la ușă). E dotat cu un motor fiabil numit ProSmart Inverter, numeroși senzori Optisense, rezistență nichelată, programe speciale și diverse alte tehnologii care vor fi de folos zi de zi.

Beko WTE10744XW0 costă ceva mai mult decât modelul standard pentru că oferă numeroase caracteristici speciale. Nici nu putea fi un model prea compact dacă vă gândiți să economisiți spațiu, deoarece acesta are o adâncime de 64 cm. Oricum, mașinile prea compacte nu sunt atât de fiabile.

Te-ar mai putea interesa