Beko WTE10744N, model A+++ cu Inverter

Beko WTE10744N e o maşină de spălat rufe dotat cu motor inverter lucru care presupune o economie mare de curent. Din această cauză are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Aparatul se adresează unei familii de 3-5 persoane deoarece are o capacitate de 10 kilograme aşa încât să nu fie nevoie de mai multe spălări pe zi.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un electrocasnic care se prezintă bin din punct de vedere vizual şi al dotărilor care ajută la economisirea de resurse.

Păreri pro şi contra

Modelul acesta vine cu mai multe tehnologii care ajută la economisirea de resurse. Aş aminti Aquafusion care ajută la economisirea detergentului şi Optisense care e Fuzzy Logic varianta Beko.
Piesele sunt unele cu o rezistenţă sporită, mai exact are rezistenţă nichelată numită Durable heater care va ţien de 100 ori mai mult. Şi motorul e unul foarte fiabil deoarece e unul de tip inverter. Avantajele unui astfel de motor, pe lângă durabilitate, ar fi silenţiozitatea şi consumul redus de electricitate.
Dacă doriţi să spălaţi rufe delicate atunci are program Woollens care e util în acest sens. Prin haine delicate mă refer la cele din lână.
O facilitate interesantă e cea Addgarment. Aceasta presupune că dacă uitaţi nişte haine le puteţi adăuga atâta timp cât apa nu ajunge la rama inferioară a uşii.

Modelul Beko WTE10744N se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ pentru a spăla o cantitate de 10kg cu o viteză maximă de 1400 rotaţii.
Despre brandul Beko trebuie spus că e unul foarte calitativ, produsele lor fiind vândute la nivel de continent. De cei care deţin acest brand ţine şi brandul Arctic cu diferenţa că cel din urmă e comercializat doar la nivel de Balcani.
Pentru a vă demonstra că aparatul e unul cu o fiabilitate foarte bună cei de la Beko oferă o garanţie de 5 ani, dar pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistraţi produsul în promoţie.

Te-ar mai putea interesa