Beko WTC6634XS0, model fiabil clasa A+++

Beko WTC6634XS0 e o mașină de spălat apărută pe piață la început de 2017 și se evidențiază cu o eficiență energetică sporită și faptul că e foarte robust (rezistență durabilă, motor Inverter și altele).
Eu recomand acest model celora interesați de ceva pentru a spăla o cantitate mare de rufe. Mai exact e bun pentru o familie cu 4-5 persoane.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere. Din imagine se poate vedea că e un model cu aspect clasic Beko.


Facilități

Are sistem electronic de control al balansului, iar cu această ocazie trebuie să spun că aparatul e mult mai avansat decât ce aveam în urmă cu 10-20 de ani. Aparatele din trecut aveau niște pietre pentru menținerea balansului. 😀
Se laudă și cu silențiozitatea sa întrucât la spălare are 53 decibeli.

Păreri pro și contra

E un model foarte rezistent întrucât are „Durable Heater” (rezistența e nichelată și e cu până la 100 ori mai durabilă).
Vine cu o multitudine de programe, mai exact 16, printre care se numără și cel rapid. Programul rapid se adresează celora interesați în a spăla o cantitate mică care să nu fie prea murdară.
Unul dintre lucrurile cele mai apreciate la modelele noi e faptul că sunt slim. Și acest model e slim, iar acest lucru ne ajută să putem amplasa mai bine aparatul în spații înguste.
Are ceva de genul Fuzzy Logic care are rolul de reglare a consumului. În acest fel se vor face economii considerabile de curent, apă și detergent.

Concluzie

Beko WTC6634XS0 e un aparat pentru cei în căutarea a ceva premium care să spele o cantitate mare de rufe într-un timp scurt.
E un model cu multiple sisteme de siguranță, iar în acest fel o să fiți protejați dvs. cât și cei din jurul dvs.
Dacă nu știți prea mult despre brand atunci trebuie să vă spun că e disponibil la nivel de Europa, fiind înfrățit cu Arctic care e comercializat la nivel de Balcani.

Te-ar mai putea interesa