Beko WTC6634XS0, model fiabil clasa A+++

Beko WTC6634XS0 e o mașină de spălat apărută pe piață la început de 2017 și se evidențiază cu o eficiență energetică sporită și faptul că e foarte robust (rezistență durabilă, motor Inverter și altele).
Eu recomand acest model celora interesați de ceva pentru a spăla o cantitate mare de rufe. Mai exact e bun pentru o familie cu 4-5 persoane.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere. Din imagine se poate vedea că e un model cu aspect clasic Beko.


Facilități

Are sistem electronic de control al balansului, iar cu această ocazie trebuie să spun că aparatul e mult mai avansat decât ce aveam în urmă cu 10-20 de ani. Aparatele din trecut aveau niște pietre pentru menținerea balansului. 😀
Se laudă și cu silențiozitatea sa întrucât la spălare are 53 decibeli.

Păreri pro și contra

E un model foarte rezistent întrucât are „Durable Heater” (rezistența e nichelată și e cu până la 100 ori mai durabilă).
Vine cu o multitudine de programe, mai exact 16, printre care se numără și cel rapid. Programul rapid se adresează celora interesați în a spăla o cantitate mică care să nu fie prea murdară.
Unul dintre lucrurile cele mai apreciate la modelele noi e faptul că sunt slim. Și acest model e slim, iar acest lucru ne ajută să putem amplasa mai bine aparatul în spații înguste.
Are ceva de genul Fuzzy Logic care are rolul de reglare a consumului. În acest fel se vor face economii considerabile de curent, apă și detergent.

Concluzie

Beko WTC6634XS0 e un aparat pentru cei în căutarea a ceva premium care să spele o cantitate mare de rufe într-un timp scurt.
E un model cu multiple sisteme de siguranță, iar în acest fel o să fiți protejați dvs. cât și cei din jurul dvs.
Dacă nu știți prea mult despre brand atunci trebuie să vă spun că e disponibil la nivel de Europa, fiind înfrățit cu Arctic care e comercializat la nivel de Balcani.

Lasă un comentariu